iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was maandag 4 september 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op maandag 4 september 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoOp deze maandag is er vanwege Labour Day geen nieuwe iOS 11 beta, maar dat betekent niet dat er niks anders gebeurde in de wereld van Apple, apps en nieuwe iPhones. Zo blijkt dat Google jaagt op onofficiële YouTube-apps, waaronder ProTube. Apple heeft ook laten weten dat de iPod nano van de zesde generatie niet meer gerepareerd wordt, dus dat is minder goed nieuws voor mensen die dit kleine model nog fanatiek gebruiken. We schreven vandaag ook weer over een iPhone X-gerucht, deze keer over de opslag van de nieuwe iPhones. In een nieuwe peiling vroegen we jullie naar welke iOS 11-functie je het meest uitkijkt en op het eind van de avond kondigde Beats de nieuwe Studio3 Wireless aan, die nu bij Apple te koop is. Dat en nog veel meer in deze nieuwe iCulture Vandaag van maandag 4 september!

Tips, gidsen en opinie

  • Wat zijn de beste restaurantapps voor Nederland en het buitenland? We zetten allerlei apps op een rij waarmee je restaurants zoekt en ook reserveert.

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Marktplaats betaalverzoek op de iPhone.

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 september 2017, 22:01
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.