iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat
iCulture: Vandaag

iCulture Vandaag: dit was maandag 28 mei 2018

Wat gebeurde er op Apple-gebied op maandag 28 mei 2018? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

Apple is aan het kijken wat de mogelijkheden zijn om het scharnier van de MacBook flexibel te maken. In een patent is te zien dat het scharnier lijkt op dat van de Microsoft Surface Book. Er is een nieuwe Pokemon Go-achtige app verschenen. Dit keer kun je opzoek naar dinosaurussen in Jurassic World Alive. KPN werkt aan een vernieuwde versie van de MijnKPN-app en klanten kunnen de app testen in een betaversie. Een andere nieuwe app is Step Two. Dit is een nieuwe tweestapsverificatie-app voor de iPhone waarmee je je accounts via iCloud kunt synchroniseren. Gebruik je niet al je apps regelmatig? Dit is een trucje waarmee je kan zien welke apps je zelden gebruikt. Wil je niet meer dat jij (en andere mensen) via je toegangsscherm je iMessage-berichten kunnen beantwoorden? Dan kun je dat heel eenvoudig uitschakelen. De data die Siri via iCloud synchroniseert, kun je heel eenvoudig verwijderen. Dat en meer lees je vandaag op iCulture!

Tips, opinie en meer

Nieuws

  • Apple is aan het onderzoek of er mogelijkheden zijn om de scharnier van de MacBook te veranderen. Het zou gaan om flexibel scharnier dat vergelijkbaar is met die van een Microsoft Surface Book.

Apps & accessoires

  • Jurassic World Alive is vergelijkbaar met Pokémon Go, alleen ga in deze game opzoek naar dinosaurussen.
  • De Bloxvox ziet er op het eerste oog misschien een beetje gek uit, zeker omdat hij is bedoeld om in openbare ruimtes te gebruiken. Toch kan hij best van pas komen, dit mondkapje zorgt er namelijk voor dat je telefoongesprekken privé blijven.
  • KPN werkt aan een vernieuwde MijnKPN-app en laat klanten deze nieuwe versie alvast proberen in betaversie.
  • Er is een nieuwe tweestapsverificatie-app voor de iPhone: Step Two. Deze app laat je je accounts ook via iCloud synchroniseren.

iCulture Deals

Meer vandaag

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Nanoleaf Smarter Series (Gratis, iPhone/iPad, iOS 13.0+) - Nanoleaf Motions is nieuw: een tool om zelf scenes te maken voor Motions. Daardoor heb je veel meer opties. Let op dat firmware versie 3.0.0 is vereist.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Nu met deadlines en dagelijkse schrijfdoelen. Ook kun je zorgen dat belangrijke trefwoorden gekleurd worden.
  • Things 3 for iPad (€23,99, iPad, iPadOS 12.1+) - Versie 3.6 van Things geeft meer mogelijkheden aan gebruikers met een extern toetsenbord. Je hoeft het scherm nauwelijks meer aan te raken.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.