Bloxvox: mondkapje dat je telefoongesprekken privé houdt

Dit mondkapje ziet er gek uit, maar houdt je telefoongesprekken privé

Op het eerste oog ziet de Bloxvox er misschien een beetje gek uit, zeker als je bedenkt dat het bedoelt is om in openbare ruimtes te gebruiken. Toch kan dit mondkapje best handig zijn wanneer je een telefoongesprek privé wilt houden en er meerdere mensen om je heen zitten.

Bloxvox

De Bloxvox is een soort mondkapje dat ervoor zorgt dat je mensen in je omgeving niet kunnen horen wat je vertelt wanneer je aan het bellen bent. Alleen degene met wie je aan het bellen bent, kan verstaan wat je zegt. Via Kickstarter is de bedenker van het mondkapje op dit moment geld aan het inzamelen om het product uiteindelijk in productie te gaan nemen. Erg hard gaat het nog niet, want de makers hebben op het moment van schrijven nog geen $4.000 opgehaald.


https://www.kickstarter.com/projects/bloxvox/bloxvox-for-private-phone-calls

Openbare ruimtes
Op het eerste oog ziet het er misschien een beetje creepy uit, maar op sommige momenten zou iets als de Bloxvox best van pas kunnen komen. Wanneer je bijvoorbeeld met een overheidsinstantie aan het bellen bent die privégegevens van jou nodig heeft, terwijl je in een openbare ruimte zit. Ook helpt de Bloxvox om je beter verstaanbaar te maken. Dit kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld in de trein zit en veel mensen aan het praten zijn. Het blijft er alleen een beetje gek uitzien.

Bloxvox: mondkapje dat je telefoongesprekken privé houdt

Vasthouden of vastmaken
Het mondkapje werkt met je eigen oordopjes. Er zit een opening in waar je je oortjes doorheen kunt doen zodat de microfoon aan de binnenkant van de mondkap zit. De Bloxvox houd je met een hand tegen je mond terwijl je snel een telefoontje pleegt. Ook kun je hem met twee bijgeleverde banden vast maken zodat je je handen vrij hebt om bijvoorbeeld te typen.

Bloxvox: mondkapje dat je telefoongesprekken privé houdt

Kickstarter project
Voor mensen die hun privacy belangrijk vinden, kan dit mondkapje handig zijn. Wanneer je op Kickstarter $50 (ongeveer €43) inlegt, ontvang je de Bloxvox in september. Tenminste, als er genoeg geld binnenkomt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 mei 2018, 18:07
Categorie Accessoires
Onderwerpen bellen, kickstarter, privacy

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.