iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was maandag 23 oktober 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op maandag 23 oktober 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoWe beginnen de week met het nieuws dat de iPod 16 jaar geleden werd aangekondigd. Leuk natuurlijk, maar welke iPod-modellen zijn er in de loop van de jaren verschenen? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet! Plus een round-up van een paar leuke Special Editions van de iPod. We vertellen je ook hoe je kunt inzoomen met één vinger in de Apple Kaarten-app. Ook duiken we een keer in de Catawiki-app en geven 5 tips hoe je succesvol aan de veilingen voor verzamelaars kunt meedoen, zonder een flater te slaan. Dat en meer in deze iCulture Vandaag!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Be My Eyes-appDeze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Be My Eyes – Helping blind see (gratis, iPhone/iPad, iOS 11.0+) - Nieuw design en verbeterde instellingen voor deze app waarmee je blinden kunt helpen.
  • Quik - GoPro Video Bewerker (gratis, iPhone/iPad, iOS 10.0+) - Nieuwe functies voor de GoPro HERO6, nieuwe juichfunctie en meer.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Nu ook inloggen met je pasnummer en pincode.
  • PokeRater (gratis, iPhone + IAP, iOS 10.0+) - Kan nu je Pokémon uit de derde generatie waarderen.
  • Snapchat (gratis, iPhone + IAP, iOS 10.0+) - Houd je vinger op de naam van een vriend gedrukt om zijn of haar Verhaal te bekijken.
  • Twitterrific: Tweet Your Way (€8,99, macOS, 10.14+) - Snel gebruikersnamen, trefwoorden, hashtags en complete domeinen muten in je tijdlijn.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 oktober 2017, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.