TelepaintTelepaint

Telepaint is Apple’s gratis App van de Week: lekker kliederen met emmertjes verf

Telepaint is uitgeroepen tot Apple's gratis App van de Week. In deze game moet je een emmertje verf naar een kwast bewegen op een zo slim mogelijke manier.

Apple heeft het spelletje Telepaint uitgeroepen tot gratis App van de Week. Dit houdt in dat je deze vrolijk gekleurde game tot en met volgende week donderdag gratis kunt downloaden. Alles draait in Telepaint om teleportatie. De kortste weg van A naar B is namelijk niet een rechte lijn, maar teleportatie. Verbind de juiste portalen met elkaar om een wandelend emmertje verf naar de wachtende kwast te loodsen. Je bespaart met deze actie €3,49.

Telepaint

Telepaint is gratis App van de Week

Het lijkt een vrij simpele opgave, om het emmertje naar de kwast te brengen. Maar schijn bedriegt. Als de timing of de combinatie niet goed is vliegt de verf om je oren en kun je weer opnieuw beginnen. Ook worden de puzzels steeds moeilijker en heb je soms het idee dat er geen oplossing is. Maar als je nog eens goed kijkt, zie je het opeens. Deze game is ook geschikt voor kinderen, maar pas op: er zitten nog wel in-app aankopen in, die je geld kunnen kosten.

Telepaint is geoptimaliseerd voor het touchscreen en is geschikt voor iPhone en iPad. Met meer dan 100 unieke puzzels in 6 verschillende werelden is er genoeg om te ontdekken. Elke wereld heeft weer andere game-mechanismen en daarnaast kun je te maken krijgen met vliegende robot-emmertjes. Explosies van verf maken niet uit: terwijl jij er een smeerboel van maakt, blijven je kleren lekker schoon. Het leuke is dat alle bewegingen in de game parallel lopen met de muziek, zodat het een ritmisch spelletje is.

Telepaint gratis App van de Week

Telepaint verscheen in 2016 en kost al sinds de lancering €3,49. Het is de eerste keer dat de app is afgeprijsd, dus dat is een mooie kans om deze aan je collectie toe te voegen. Ook mooi meegenomen: er is gisteren net een nieuwe update verschenen met 40 nieuwe levels, dus je bent nog wel even bezig met het kliederen met verf.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 juni 2017, 18:15
Categorie Apps
Onderwerp app van de week

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.