iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was donderdag 21 september 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op donderdag 21 september 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoNu we iOS 11 een paar dagen hebben kunnen proberen, merken we dat er toch veel klachten zijn. Soms zijn het bugs, soms zijn het kleine ergernissen omdat dingen net iets anders werken. We hebben de meest opvallende iOS 11-klachten in een lijstje gezet, waar je natuurlijk op kunt reageren met je eigen bugmeldingen en irritaties. En omdat de iPhone 8 morgen officieel in de verkoop gaat kijken we alvast naar het prijspeil in andere landen. Heeft het zin om in het buitenland je iPhone te halen? Verder hebben we vandaag een boel tips over iOS 11, maar ook over andere handige dingen zoals het instellen van de trillingssterkte van je thuisknop en de meest handige Spotify-apps. Dit en meer vandaag op iCulture, je favoriete Apple-site!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

RAW-foto's maken en bewerken met apps voor iPhone en iPad

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Snapseed (gratis, iPhone, iOS 10.0+) - Snapseed heeft een bijgewerkte interface.
  • Castro Podcast Player (gratis, iPhone/ Watch + IAP, iOS 13.0+) - In podcast-app Castro is het organiseren van je podcasts verbeterd.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 september 2017, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.