iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was dinsdag 8 januari 2019

Wat gebeurde er op Apple-gebied op dinsdag 8 januari 2019? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

Op de tweede dag van CES hebben we weer een hoop leuke aankondigingen voor je gevonden, zoals een Philips Hue Outdoor bewegingssensor en een PopSocket op een Otterbox-hoesje. Maar er was ook minder leuk nieuws: zo halen steeds meer aanbieders de mogelijkheid weg om via de app een abonnement af te sluiten. Deze keer was Spotify de afhaker en we vragen ons dan ook af: is de App Store nog wel de one-stop-shop, die het installeren en aanschaffen van apps ooit zo makkelijk maakte? Dat en meer in deze iCulture Vandaag!

Opinie, tips en meer

Nieuws

Apps & accessoires

Deals

Meer vandaag

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • HomePass for HomeKit & Matter (€5,99, iPhone/iPad/Watch/Mac, iOS 15.0+) - Nu met Apple Watch-ondersteuning, QR-codes scannen en exporteren naar PDF.
  • Headspace: Meditation & Sleep (Gratis + IAP, iPhone/iPad/Watch, iOS 15.0+) - De app loopt nu nog soepeler terwijl je aan het mediteren bent.
  • Slack (Gratis, iPhone/iPad, iOS 15.0+) - Slack comprimeert nu jpeg-afbeeldingen die je uploadt.
  • Albert Heijn supermarkt (Gratis, iPhone/iPad, iOS 14.0+) - Bug opgelost, waardoor boodschappen niet onnodig op je lijstje blijven staan, als je ze had gewist.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.