Moshi Car Mount met iPhone

SnapTo Car Mount laat je iPhone magnetisch boven het dashboard zweven

Moshi kan je iPhone draadloos opladen

Op de CES heeft Moshi een magnetische autohouder voor je iPhone aangekondigd. Je kunt je iPhone nu draadloos opladen terwijl je de navigatie gebruikt. Er is ook keuze uit een variant die alleen je telefoon vasthoudt.

Moshi SnapTo Car Mount voor iPhone

Je telefoon als navigatie gebruiken in de auto kan heel handig zijn, maar veel houders passen net niet goed in het luchtrooster, of ze laten vieze cirkels op het raam achter. Met de nieuwe magnetische Moshi SnapTo Car Mount is dat verleden tijd. Hij laadt daarnaast ook nog eens je iPhone draadloos op. Om gebruik te maken van de SnapTo Car Mount zul je wel een speciale hoes van Moshi moeten gebruiken. De iPhone heeft namelijk geen magneten om stevig te blijven zitten. Gelukkig zijn de hoezen waaruit je kan kiezen stijlvol en ze zijn beschikbaar voor elk model sinds de iPhone 7.


Een voordeel van deze hoezen is dat ze zelf magnetisch zijn, waardoor je geen magnetisch plaatje tussen de iPhone en de hoes hoeft te plaatsen. Zo voorkom je dat de mooie glazen achterkant van je iPhone alsnog beschadigt.

Moshi Altra hoes

Moshi heeft twee varianten van de SnapTo Car Mount ontworpen: de een mét draadloos opladen en de ander zónder. De variant met deze functie is Qi-gecertificeerd en zal dus goed werken met een iPhone 8 of nieuwer. De stroom wordt van de 5V-aansluiting in de auto naar je iPhone gestuurd. Alles over het draadloos opladen van je iPhone hebben we uitgelegd in een aparte gids over draadloos opladen.

Beschikbaarheid van de SnapTo Car Mount

De SnapTo Car Mount zal in april te koop zijn voor $30. Wil je de variant met draadloos opladen? Dan zul je $60 moeten neertellen. Ze zullen beschikbaar zijn in de webshop van Moshi, waar je ook de benodigde hoezen kunt aanschaffen. Gelukkig biedt Moshi gratis verzending naar Nederland en België aan. Je kunt eventueel ook kijken of deze Moshi Car Mount op termijn bij lokale webwinkels verkrijgbaar is.

Moshi heeft op de CES ook een magnetische houder voor aan de muur aangekondigd; De SnapTo Magnetic Wall Mount. Dit accessoire is nu al beschikbaar en heeft een prijskaartje van €20.

Op iCulture houden we je op de hoogte van relevante aankondigingen voor Apple-gebruikers. Wil je meer lezen? Dan hebben we een round-up van CES 2019 aankondigen voor Apple-gebruikers voor je.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 januari 2019, 14:50
Categorie Accessoires
Onderwerpen draadloos opladen, hoesje
3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.