Zagg kondigt drie toetsenbordhoezen met ruimte voor Apple Pencil aan

Rugged Book Go, Slim Book Go en Messenger Folio

Zagg heeft drie nieuwe toetsenbordhoezen voor de iPad en iPad Pro aangekondigd: de Rugged Book Go, Slim Book Go en de Messenger Folio. De hoezen verschillen in functionaliteit en in de mate waarin ze je iPad beschermen.

Tijdens de CES 2019 in Las Vegas heeft Zagg drie toetsenbordhoezen aangekondigd. Ze hebben een uitsparing voor de Apple Pencil, toetsenbordverlichting en ze zijn ook te gebruiken zonder toetsenbord. De toetsenborden maken via Bluetooth verbinding met je iPad.

Zagg Rugged Book Go

Deze toetsenbordhoes is de stevigste van de drie en heeft meerdere kijkhoeken. Een val van 2 meter zou geen schade aan je iPad moeten opleveren. Het accessoire is gemaakt van hard plastic en is slank qua design. Aan de onderkant van de Rugged Book Go zit een uitsparing om je Apple Pencil op te bergen. Dit zit verstopt achter het toetsenbord, dus je kunt de Apple Pencil niet zomaar kwijtraken.

De toetsenbordverlichting is in te stellen op zeven verschillende kleuren en werkt met een ingebouwde oplaadbare batterij, die volgens Zagg tot drie maanden meegaat. Wil je liever geen toetsenbord gebruiken? Dan is het mogelijk om deze los te koppelen om alleen de hoes te gebruiken.

Wil je een andere kleur dan zwart, dan kom je bij deze hoes helaas van een koude kermis thuis. Deze hoes is deze lente alleen beschikbaar voor de 11-inch iPad Pro en heeft een prijskaartje van $150.

Zagg Rugged Book Go

Zagg Slim Book Go

De tweede hoes van Zagg biedt dezelfde functionaliteiten als de Rugged Book Go, maar dan in een dunner en lichter design. Dat betekent wel dat je minder kunt vertrouwen op de bescherming. Deze hoes is voor meerdere iPad-modellen verkrijgbaar, namelijk de 11-inch en 12,9-inch iPad Pro en de gewone 9,7-inch iPad.

Hou je van een kleurtje? Dan ben je ook bij deze hoes aan het juiste adres. De toetsenbordverlichting is namelijk in te stellen op zeven verschillende kleuren. Helaas is de hoes zelf alleen in het zwart te koop. De Slim Book Go is nu al te koop in de online winkel van Zagg vanaf $100.

Zagg Slim Book Go

Zagg Messenger Folio

Dit is de goedkoopste hoes die Zagg heeft uitgebracht. Het toetsenbord heeft geen verlichting zoals de andere toetsenbordhoezen, maar de andere functies zoals de Apple Pencil-opbergmethode is wel aanwezig. De Messenger Folio biedt geen stevige bescherming voor de iPad, maar voorkomt wel krassen en schade door kleine stootjes. Ook heeft de Messenger Folio twee kijkhoeken.

De Messenger Folio is in februari beschikbaar in de Zagg webshop voor de 11-inch iPad Pro en heeft een prijskaartje van $70.

Zagg Messenger Folio

Op iCulture houden we je op de hoogte van relevante aankondigingen voor Apple-gebruikers. Wil je meer lezen? Dan hebben we een round-up van CES 2019 aankondigen voor Apple-gebruikers voor je.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.