iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was dinsdag 31 mei 2016

Wat gebeurde er op Apple-gebied op dinsdag 31 mei 2016? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.
Redactie - · Laatst bijgewerkt:

iCulture Vandaag logoEen nieuwe dag, nieuwe Apple-geruchten. Zo zou Apple over willen stappen op een updatecyclus voor de iPhone van drie jaar in plaats van twee, krijgt de Taptic Engine in de iPhone 8 een flinke upgrade en is er weer een foto opgedoken van de vermoedelijke iPhone 7-behuizing. Ook blikken we alvast vooruit op alle aankondigingen van de WWDC in ons uitgebreide voorspellingenartikel, dus er valt vandaag weer genoeg te lezen op iCulture!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Buienradar voor de iPhone.
Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Buienradar - weer (gratis, iPhone/iPad/ Watch + IAP, iOS 9.3+) - De Buienradar-app laat nu de zonsopgang en zonsondergang zien.
  • SNS Mobiel Bankieren (gratis, iPhone/iPad/ Watch, iOS 9.0+) - Bekijk nu je geplande incasso’s of boek ze zelf terug.
  • RegioBank - Mobiel Bankieren (gratis, iPhone/iPad/ Watch, iOS 9.0+) - Ook in de app van RegioBank bekijk je welke incasso’s er gepland staan en boek je ze eenvoudig terug.
  • ASN Mobiel Bankieren (gratis, iPhone/iPad/ Watch, iOS 9.0+) - De app van de ASN Bank kan niet achterblijven, dus ook die laat je incasso’s zien.
  • easyJet: Travel App (gratis, iPhone, iOS 10.3+) - De app van EasyJet werkt nu met Apple Pay in landen waar het beschikbaar is.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 mei 2016, 23:46
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.