iCulture default featured image

Reacties voor: De iCulture Web-app – update eind juli 2023

De opvolger van de gestopte iCulture-app
Er is veel gebeurd sinds we hebben aangekondigd dat de iCulture-app gaat stoppen. Sindsdien hebben we hard gewerkt aan onze web-app, zodat deze zo goed mogelijk de oude iCulture-app kan vervangen. In dit artikel vertellen we welke voortgang we in de tussentijd hebben geboekt.
Lees het complete artikel → De iCulture Web-app – update eind juli 2023
Jean-Paul Horn | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 20 reacties

  1. Erg jammer dat jullie moeten stoppen met de app. Ik maak er zo’n beetje dagelijks gebruik van en regelmatig meerdere keren per dag. Maar wat goed dat jullie aan een mooi alternatief werken! 👍

  2. Handige tool. Ben helemaal aangemeld en ready!

  3. Ik heb me al een tijd geleden aangemeld voor push notificaties via de web app (alleen breaking news) het zou allemaal moeten werken als ik de instellingen controleer. Maar heb in de afgelopen 2 maanden nog geen enkele melding ontvangen. Snap er niks van.

  4. Als het over een tijd mogelijk is om artikelen op te slaan hoop ik niet dat dat alleen kan als je een abonnement hebt/neemt. Dat is nu met de app ook niet zo. Kunnen jullie daar iets over zeggen?

  5. Jammer hoor.
    Graag zou ik nog eens een artikel willen zien over de beoordelingen van apps. Naar mijn idee worden lage scores van 1 of 2 sterren worden weg gegooid zodat je altijd een hoge score hebt.

  6. Hopelijk komt er een functie net zoals in de app om reclame uit te schakelen. Anders wordt het een beetje een warboel met al de reclame ik ben zeker bereidt om hiervoor een bijdrage te betalen net zoals de app.

  7. Het zou fijn zijn als er nog een functie komt die de dagen waarop artikelen zijn verschenen scheidt, net zoals in de app!

  8. Super tool. Baal enorm dat app stopt, maar wel erg fijn dat er gewerkt wordt aan een advertentievrije versie van de site.

    Enige indicatie wanneer accounts functionaliteit opgeleverd wordt?

  9. Het swipen tussen de pagina’s is veel te gevoelig, heb bijna iedere keer als ik een pagina/artikel aandacht lees en lichtjes scrol meteen doorschiet naar het volgende artikel. Dan moet ik weer terug gaan en moet ik weer zoeken waar ik was gebleven.

    Daarnaast ben ik altijd een fan om de reacties te lezen van andere maar heb het idee dat dat een beetje weggestopt zit tov waar het was/stond in de app.

  10. @Hanno: Je merkt eigenlijk geen verschil met de webapp. Icoontje toevoegen aan je startschermen gaan met die banaan.

    @Jean-Paul Horn | iCulture.nl: Ervaar met dat scrollen ook, het gebeurt wanneer je zeg maar schuin scrolled. Beste na te bootsen door je telefoon met je linker hand vast te houden en dan scrollen. Dit doe je meestal niet in een rechte lijn naar boven/beneden.

  11. @Lbart: Ja dit heb ik dus ook, ik snap wel dat een web app een goedkopere oplossing voor jullie is en in grote lijnen werkt het prima maar als ik even op de bank wat artikelen wil lezen spring ik ook van het ene artikel naar het andere en dat werkt echt zeer frustrerend dus als daar wat aan gedaan kan worden dan is dat super. Foto’s openen is ook nog irritant (of ik doe wat mis) maar als ik een kleine foto open kan ik hem sluiten door buiten de foto te klikken maar als de foto schermvullend is kun je hem alleen sluiten door te swipen, wat weer het zelfde probleem oplevert als hiervoor benoemd.

    Verder vind ik de web app er top uit zien en kan het prima als vervanging werken. Maar het gelezen/ongelezen markeren, kan dat niet zonder user account met local storage opgelost worden? Want ik vond dat wel een fijne functie 😀

  12. In artikelen (uitleg, tips) zijn vaak links opgenomen naar andere artikelen met nadere uitleg. In de app kon je daarvandaan terug naar het oorspronkelijke artikel. Ik hoop dat die mogelijkheid ook in de webapp komt.

  13. Origineel geplaatst door Jean-Paul Horn | iCulture.nl
    @Sieb: Dat kan via de veegbeweging zoals uitgelegd in de FAQ van dit artikel.

    Ik begrijp nu dat je moet beginnen met vegen van buiten het scherm. Had ik niet goed begrepen.

  14. Als ik de iCulture-app data connector wil gebruiken moet ik “Sign in with Apple” configureren, want dat gebruik ik niet. En wil ik liever ook niet gebruiken. Is er een andere mogelijkheid om de data te koppelen of kunnen jullie die ook aanbieden?

  15. @Jean-Paul Horn | iCulture.nl: maar waarom moet het dan met “sign in with Apple” en kan het niet gewoon opgeslagen worden in iCloud ?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.