Reacties voor: iCulture-lezers zien graag een opvolger van de iPhone SE

Gaat er ooit nog een opvolger van de iPhone SE komen? Als het aan iCulture-lezers ligt wel. Met grote overtuiging zien iCulture-lezers het liefst een opvolger van de iPhone SE.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 14 reacties

  1. Het is ook gewoon een mooi formaat. Ik snap dat het tegenwoordig aanlokkelijk is om een grotere telefoon aan te schaffen, maar onze handen groeien echter niet mee. Het met één hand kunnen bedienen van mijn toestel is voor mij een must. Net als het meenemen van de telefoon in de broekzak. Oplossingen zoals ‘Reachability’ schieten voor mij hun doel voorbij. Wil ik een groter scherm, bijvoorbeeld voor het kijken van video, dan pak ik wel een iPad (mini) of laptop erbij. Die extra 0,7 inch van een iPhone 7 helpt dan ook niet echt.

    Het mooiste zou dan natuurlijk een groter scherm zijn met dezelfde afmetingen (dus dunnere randen). Kortom, ik zie een opvolger van de SE wel zitten.

  2. Precies wat Willem zegt eigenlijk 🙂

  3. Dat 1 hand bedienen is onzin, in ieder geval voor mij.

    Kan prima m’n 7S plus met 1 hand bedienen

    Prima als ze een nieuwe versie uitbrengen al denk ik zelf dat het maar eenmalig was. Maar zou zelf nooit meer zon klein ding willen.

  4. Wat zou er  aan de SE verbeterd moeten worden? een iets snellere processor? En een procentueel beter scherm, plus dan wel een prijs verhoging. Voor mij is de SE een goed formaat, 4 inch zou nog betert zijn. past nog beter in een normale broekzak en is beter met 1 hand te bedienen!
    Zoals de camera en display van de SE nu zijn, is de kwaliteit al veel beter dan voor het gebruik van een ocr pakket om teksten over te zetten naar spraak, of via een app voorwerpen laten herkennen, nodig is!
    Als je voiceover gebruikt zoals ik, is het toch onzin om honderden euros extra uit te geven voor iets dat je toch niet gebruikt! ! Eindelijk betaal ik eens niet de hoofdprijs en heb wel de snelle electronica en geheugen, vooral nu de prijs van de SE hetzelfde is gebleven en het geheugen is verdubbeld!

  5. Oeps! Een foutje, ik bedoel het formaat van de iphone 4 als handzamer model als de SE nu is.

  6. @Kbm:

    Dan moet je wel erg grote handen hebben om het op een 7 plus zo gemakkelijk te kunnen bedienen. Is niet echt onzin..

  7. Voor mij mag er ook een opvolger komen! Persoonlijk vind ik de huidige standaard van smartphones te groot.

  8. Mijn 1e iPhone was de 4s en dacht dit is het ideale formaat. Daarna de 5s en dacht wauw groter hoeft van mij echt niet! Aantal Keren een 6plus in handen gehad en dacht nee dit wil ik niet. Toen ik echter de iPhone 7 kreeg wist ik niet wat ik mee maakte. Want ja dat scherm is groter als de 5s en wat een genot… ik begrijp dat mensen de 5s(se) als ideaal formaat zien, maar gebruik het formaat van de 7 eens 2 maand en ik kan me niet voorstellen dat je, als je dan de se in handen hebt, denkt van wauw wat een mooi formaat.. want op dit moment vind ik het formaat van de 7 echt super (overigens wat een vooruitgang van de 5s naar de 7 😄)

  9. @Misterx:

    Precies hetzelfde had ik ook toen ik de iPhone 6 had gekocht. Eerste paar maanden dacht ik van ja ik snap de meeste mensen (met een groter scherm, wat toentertijd vooral nog Android gebruikers waren) nu wel en ik neem mijn woorden terug; 4,7 is ideaal! 8 maanden later ben ik weer teruggegaan naar een 5s. Je moet een 4 inch scherm echt weer een tijdje gebruiken om er (weer) aan te wennen voordat je überhaupt een eerlijke mening erover kan geven. Na een lange tijd een groter scherm te hebben gebuikt moet je een kleiner scherm ff een paar daagjes weer een kans geven. En pas dan weet je denk ik wel zeker wat voor jou het handigst is.

    Voor mij is het 4 inch all the way!

  10. Vindt de iPhone SE een mooi toestel voor een schappelijke prijs. Ben nu in het bezit van een iPhone 5s 16gb en dat bevalt ook prima, alleen een beetje te kort geheugen 😐. Zelf lijkt me een iPhone 7 fantastisch maar de prijs vind ik te gortig. Dus als ik nu zou kiezen voor een nieuwere iPhone zou de keus gaan tussen een iPhone SE of iPhone 6s met flink geheugen 👍😃
    Dan blijft het qua specs bijna gelijk maar is het alleen kijken wat beter bevalt , een normale iPhone of wat groter formaat.

  11. September 2018, iPhone 8s, 8s+, 8SE

  12. SE gaat eruit.
    Bye bye. Koop u allen een Android, die toestellen hebben ander formaat maar zijn even achterlijk als de SE

  13. @Omer: Jouw reactie zegt veel over jou en voegt niks toe aan de kwaliteit van de discussie.
    Volgens mij: Omer gaat eruit en komt nooit meer terug 😝

  14. Zou nooit meer een kleiner scherm willen als de Plus. Ik wacht met smart op hetzelfde scherm in een kleiner jasje. 😎
    Kan ik tenminste mijn Moment lensje gebruiken op mij DJI Mobile zonder contragewicht.

    Vandaag nog even mijn gegevens bij iemand ingevoerd op een SE. … wat een kleintje!

    En mijn historie mbt iPhone is vanaf de iPhone 3.

    En toen was het top, daarna beter, nog beterder, enz.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.