iCulture: Peilt

iCulture peilt: maak jij gebruik van iMessage-apps?

Sinds anderhalf jaar kun je op de iPhone en iPad iMessage-apps gebruiken. Met deze iMessage-apps plak je bijvoorbeeld een sticker in een gesprek, maar je kan ook makkelijk een YouTube-filmpje delen of een gif opzoeken. Hoe vaak gebruik jij deze iMessage-apps?

iMessage-apps: gebruik jij ze nog?

In iOS 10 introduceerde Apple een geheel nieuwe versie van de Berichten-app. iMessage kreeg effecten, animaties en meer, maar er verscheen ook een geheel nieuwe App Store voor iMessage. In deze speciale App Store vind je apps die te gebruiken zijn binnen je iMessage-gesprekken.


Vlak na de introductie waren het vooral stickers die de iMessage App Store overspoelden, maar de laatste tijd zijn er meer nuttige iMessage-apps bij gekomen. Wij zijn daarom benieuwd of jij wel eens gebruikmaakt van deze iMessage-apps. Welke iMessage-app is voor jou onmisbaar of kunnen ze je juist gestolen worden? Laat je mening horen in onze poll.

Poll niet zichtbaar? Invullen kan ook hier!

Bekende apps zoals Google Maps, YouTube en ING hebben in het afgelopen jaar een iMessage-app toegevoegd. Met de iMessage-versie van Google Maps kun je bijvoorbeeld je huidige locatie delen, terwijl je met de YouTube-versie snel een video op kan zoeken, af kan spelen en door kan sturen. Met de ING-app maak je in iMessage snel een betaalverzoek, zodat je deze meteen door kan sturen zonder de ING-app zelf te hoeven openen. Er zijn zelfs games voor iMessage beschikbaar, zoals een potje schaken. In ons overzicht van de beste iMessage-apps vind je enkele voorbeelden van nuttige of grappige uitbreidingen voor iMessage.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 april 2018, 12:55
Categorie Apps
Onderwerp imessage
17 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.