iculture-peilt
iCulture Peilt
iCulture Peilt

iCulture peilt: naar welke aankondiging kijk jij het meest uit?

In deze iCulture peilt zijn we benieuwd naar de aankondigingen waar jij het meest naar uitkijkt. Waar kijk je naar uit: nieuwe iPhones, Apple Watch, of Apple TV? Of toch functies als AR of Face ID?

Met nog korte tijd te gaan loopt de spanning op over Apple’s meest spraakmakende najaarsevenement in jaren. Nooit eerder was Apple van plan om zoveel nieuwe producten en vernieuwingen aan te kondigen. Maar het is ook een unicum dat er vooraf zoveel informatie lekte, notabene vanuit bronnen bij Apple zelf! Hoe dan ook: het belooft een historische avond te worden, die je natuurlijk via de livestream wilt volgen. Het liefst met je vrienden of familie, samen op de bank onder het uitroepen van: “Ik zei het je toch!”, “Boehoeeeee, slechte demo!” of: “Jaaaaaaaah, dat wil ik!”

Update 12 september: Heb jij al gestemd? We zijn in aanloop naar het event nog steeds benieuwd naar jullie mening!

Aankondigingen tijdens Apple’s najaarsevent

Dat de iPhone X heel wat bekijks zal trekken, verwachten we al. Maar wat zijn de andere verwachte aankondigingen waar jij dinsdagavond erg naar uitkijkt? Om te voorkomen dat de iPhone X de gedoodverfde winnaar wordt geven we je de mogelijkheid om 3 opties te kiezen. Laat het weten in onze poll!

Je kunt de poll ook invullen via deze link

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 september 2017, 12:01
Categorie Apple
Onderwerpen aankondiging, apple, event, iculture peilt, iPhone X

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.