iculture-peilt
iCulture Peilt

iCulture peilt: naar welke aankondiging kijk jij het meest uit?

In deze iCulture peilt zijn we benieuwd naar de aankondigingen waar jij het meest naar uitkijkt. Waar kijk je naar uit: nieuwe iPhones, Apple Watch, of Apple TV? Of toch functies als AR of Face ID?

Met nog korte tijd te gaan loopt de spanning op over Apple’s meest spraakmakende najaarsevenement in jaren. Nooit eerder was Apple van plan om zoveel nieuwe producten en vernieuwingen aan te kondigen. Maar het is ook een unicum dat er vooraf zoveel informatie lekte, notabene vanuit bronnen bij Apple zelf! Hoe dan ook: het belooft een historische avond te worden, die je natuurlijk via de livestream wilt volgen. Het liefst met je vrienden of familie, samen op de bank onder het uitroepen van: “Ik zei het je toch!”, “Boehoeeeee, slechte demo!” of: “Jaaaaaaaah, dat wil ik!”


Update 12 september: Heb jij al gestemd? We zijn in aanloop naar het event nog steeds benieuwd naar jullie mening!

Aankondigingen tijdens Apple’s najaarsevent

Dat de iPhone X heel wat bekijks zal trekken, verwachten we al. Maar wat zijn de andere verwachte aankondigingen waar jij dinsdagavond erg naar uitkijkt? Om te voorkomen dat de iPhone X de gedoodverfde winnaar wordt geven we je de mogelijkheid om 3 opties te kiezen. Laat het weten in onze poll!

De poll behorende bij dit artikel is helaas niet meer beschikbaar. Onze excuses voor het ongemak.

Je kunt de poll ook invullen via deze link

Bekijk ook

Zo kijk je op 7 mei de livestream van Apple's iPad-event

Wil jij de livestream van het iPad-event op dinsdag 7 mei volgen? Via allerlei apparaten bekijk je de livestream van Apple-events, zodat je met eigen ogen de aankondigingen van Tim Cook en anderen kunt zien.

iPhone X

De iPhone X (iPhone 10) was Apple's toptoestel voor 2017, met onder andere Face ID gezichtsherkenning, een OLED-scherm en een vrijwel randloos scherm. Is dit toestel nog steeds een goede keuze? Je leest het hier. De iPhone X is in 2018 opgevolgd door de iPhone XS.

iPhone X

Reacties: 28 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.