iPhone 15 Pro Max eerste indruk

Reacties voor: Onze favorieten van 2023: de iPhone 15 Pro Max

De iCulture-redactie bespreekt in deze miniserie welke Apple-producten in 2023 onze absolute favorieten waren. Deze editie staat in het teken van de iPhone 15 Pro Max.
Lees het complete artikel → Onze favorieten van 2023: de iPhone 15 Pro Max
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 5 reacties

  1. Ben na een jaar of 5 met de Xr rondgelopen te hebben overgestapt op de 15 Pro MAX. Ik dacht dat deze veel groter zou zijn maar in vergelijk is de 15 Pro MAX minimaal groter alleen die uitstulping van de camera lenzen zijn storend groot.
    Voor de rest het is een iPhone 48megapixel foto’s zal ik bijna niet maken. Die actie button is niet echt van toegevoegde waarde als ik maar 1 actie tegelijk kan instellen.
    Tevreden maar niet van mijn stoel geblazen en dat zal alleen maar lastiger worden omdat alles wat erin gestopt kan worden er langzaam wel in zitten.
    Een killer applicatie of functie zie ik voorlopig niet meer verschijnen.

  2. Voor mij is de iPhone 15 Pro 256GB het beste Apple product van 2024. De Pro Max is net zo goed, maar voor mij net nog te groot.

  3. Idd een fijn toestel. Maar de battery capaciteit is echt teleurstellend. Red het net een dag, waar ik voorheen met de 13 pro Max 1,5 tot 2 dagen makkelijk haalde.

    • Origineel geplaatst door Marco

      Idd een fijn toestel. Maar de battery capaciteit is echt teleurstellend. Red het net een dag, waar ik voorheen met de 13 pro Max 1,5 tot 2 dagen makkelijk haalde.

      Serieus? Ik laad hem tot max 80% en heb voor het slapen gaan nog ruim over. En dan gebruik ik mijn telefoon vaak! Heb je mss apps die veel stroom
      Slurpen?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.