JUUK: een metalen Apple Watch-horlogeband, maar dan goedkoper

Op zoek naar een goedkope metalen horlogeband voor de Apple Watch? De JUUK is een metalen schakelband, maar dan voor een schijntje van Apple's prijs. Je hoeft hierdoor niet 500 euro voor een metalen band te betalen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Apple biedt de wereld aan horlogebandjes voor de Apple Watch, maar de meeste zijn vrij duur. Wil je een metalen schakelarmband van Apple? Dan betaal je toch al snel zo’n 500 euro. De makers van JUUK willen daarom een alternatief aanbieden. Via dit Indiegogo-project kun je een metalen schakelarmband voor de Apple Watch bestellen, maar dan voor een paar honderd euro minder.

Juuk Revo Juuk Locarno

Lees ook: Alles over de Apple Watch-horlogebandjes

Kies uit twee JUUK-horlogebanden

Er zijn twee JUUK-horlogebanden voor de Apple Watch. De Revo is een subtiele schakelband, die erg lijkt op dezelfde metalen band die Apple verkoopt. Dit is gelijk ook de goedkoopste Apple Watch-band die je van JUUK kunt kopen. Op het moment van schrijven bestel je deze metalen armband voor 100 dollar. De prijs zal stijgen naarmate de Revo vaker wordt besteld. Hetzelfde geldt voor de Locarno-armband, die bestaat uit kleinere schakels. Deze horlogeband bestel je op het moment voor 125 dollar.

Het is nog onduidelijk of de JUUK op de markt zal komen. Het Indiegogo-project heeft een streefdoel van 65.000 dollar, maar heeft op het moment nog maar 11.000 dollar weten in te zamelen, terwijl het project nog maar vier dagen te gaan heeft. Het is een Fixed Funding-campagne, wat betekent dat de maker zijn doel moet halen. Lukt dit niet? Dan wordt er geen geld afgeschreven bij backers.

Via iFun

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 juli 2015, 12:03
Categorie Accessoires
Onderwerpen apple watch, indiegogo

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.