Reacties voor: Huur een iPad in Madrid met PadInTheCity

Met PadInTheCity kun je een iPad huren tijdens je verblijf in Madrid. De dienst levert de iPad af waar je overnacht met een aantal apps al geïnstalleerd en haalt hem ook weer bij je op.
Lees het complete artikel → Huur een iPad in Madrid met PadInTheCity
Bart Breij -

Reacties: 6 reacties

  1. Nee, je moet ook nog eens een borg van €500,- betalen die krijg je dan wel terug maar als je zulke bedragen daar voor over heb dan koop je zelf wel een iPad. Alleen onbeperkt 3G internet is een groot voordeel. Maarja steeds meer plekken met gratis Wifi internet. En als je naar Mardid gaat kom je er niet om de hele dag met je iPad te spelen lijkt mij.

  2. De borg lijkt me niet meer dan logische. Apparaten zijn toch een makkelijk doelwit voor dieven.. En voor 4 tientjes per dag een ipad met onbeperkt internet is geen geld.

  3. Hoog bedrag. Ik denk dat zakelijk reizigers altijd rekening houden met wifi in een hotel. En ik zou een geleende iPad niet zo snel meenemen in het openbaar vervoer van Madrid. Stel je voor dat ie gestolen wordt, dan ben je de borg van 500 euro kwijt.

  4. Ik denk wel, dat je daar voor 40 euro een prepaid sim kaart kunt kopen, waar je wel genoeg data op hebt, dat die onbeperkt is, voor heel je verblijf.

    (hier in belgie heb je voor 40 euro al 2 gig ) in prey paid

  5. Wel een leuke actie

  6. Voor 10 dagen huren koop je zelf al een iPad. Gewoon een gratis hotspot opzoeken en je ben er ook 🙂 Wel leuk initiatief.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.