Huur een iPad in Madrid met PadInTheCity

Met PadInTheCity kun je een iPad huren tijdens je verblijf in Madrid. De dienst levert de iPad af waar je overnacht met een aantal apps al geïnstalleerd en haalt hem ook weer bij je op.

PadInTheCity huur een iPad in MadridHet kleine bedrijfje PadInTheCity heeft een handige dienst gelanceerd in de Spaanse hoofdstad Madrid. Bij een verblijf aldaar kun je nu een iPad huren voor 39 euro per dag. Voor dat bedrag wordt de iPad uitgerust met een beschermende hoes, een oplader en niet onbelangrijk: onbeperkte toegang tot 3G internet. De dienst is alleen beschikbaar voor een verblijf in de stad en als je van tevoren aangeeft waar je overnacht, kom een bezorger persoonlijk de iPad brengen.

Om de dienst minder diefstalgevoelig te maken, wordt de huurder vijfhonderd euro borg ingehouden op zijn creditcard en moet hij een geldig identiteitsbewijs tonen. Pas als de iPad in goede staat terugkeert, ziet de huurder het geld terug. Op de site van PadInTheCity kan je aangeven op welke datum je de iPad in Madrid wilt gebruiken en of er dan nog een beschikbaar is.

PadInTheCity levert de iPad af met handige, voorgeïnstalleerde apps. Daaronder bevinden zich de metrokaart van Madrid, een overheidsapplicatie met informatie over het gebied, de Lonely Planet Madrid, een programma waarmee je eenheden omrekent (slim!) en, jawel, Angry Birds HD. Een overzicht van de apps staat hier.

Het bedrag van €39 per dag lijkt aan de hoge kant, maar bedenk wel dat het gebruik van 3G op een eigen iPad in het buitenland erg duur is. Is PadInTheCity een dienst waarvan jij gebruik zou maken?

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 april 2011, 13:16
Categorie Achtergrond
Onderwerpen ipad, spanje

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.