Hue Ambiance brengt je huis in kerstsfeer

Met Hue Ambiance breng je je huis een kerstsfeer met de lampen van Philips Hue. Deze webapp geeft je een aantal lichtrecepten.

Philips heeft met Hue Ambiance een webapp gemaakt, voor mensen die de slimme Hue-lampen bezitten. Via de webapp stel je passende thema’s in voor kerst, zoals een groen/rode sfeer, een wintersfeer of het kleurrijke effect van kerstlichtjes. Er zitten ook wat onverwachte kleurthema’s in, zoals ‘Red Light District’ om je huis om te toveren tot een bordeel.

philips-hue-1 philips-hue-2

Als je de website bezoekt vanaf je iPhone (ga naar hue.o2mc.io), dan krijg je meteen de mogelijkheid om je Hue-bridge te verbinden. Je drukt hiervoor op de middelste knop van de bridge. Vervolgens geef je aan welke lampen je wilt gebruiken (bijvoorbeeld alleen die in de woonkamer en niet de Hue-lampen in de kelder en keuken). Bovendien kun je de helderheid aanpassen. Drie winterthema’s staan tot je beschikking, plus nog wat andere lichtrecepten van Philips. Je drukt op het betreffende plaatje, geeft een duimpje omhoog of omlaag om je mening te geven en drukt op het tandwiel om de instellingen aan te passen. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om het lokale weer, de tijd van de dag of de scenes die andere Hue-gebruikers hebben ingesteld in de aanbevelingen mee te nemen.

De Philips Hue-lampen vind je in de iCulture-shop en bij de Apple Store. Lees ook ons recente review van de Hue Lux.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 december 2014, 14:13
Categorie Accessoires
Onderwerp philips hue

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.