Reacties voor: Horlogebandje van Apple Watch Sport bestaat uit 3 delen [Apple bevestigt]

De Apple Watch Sport wordt geleverd met horlogebandje in twee maten. Maar je krijgt niet twee volledige bandjes, die je kunt ruilen.

Reacties: 17 reacties

  1. Slimme rakkers die lui van Apple

  2. Jullie zeggen dat dit “slim is van Apple”! Ik noem het eerder “klantonvriendelijk”. Je legt al een hoop neer voor zo’n Apple watch en dan gaat Apple moeilijk gaan doen over een stukje rubber? Dat een Bedrijf erop uit is om winst te maken begrijp ik ook wel maar Apple begint wel héél hebberig te worden.

  3. Met “het gedeelte met de zilverkleurige knop” bedoelen jullie de knop zelf?
    Op de foto’s te zien lijkt het bandje zelf toch uit twee delen te bestaan.

    Edit: ik vat ‘m inmiddels ☺️

  4. @Woody36: ik vat ‘m inmiddels ☺️

  5. Dan zou je hem dus alleen kunnen doorverkopen aan mensen met een zelfde soort band. Ik denk trouwens dat die knop ook wel los te koop gaat zijn op internet. Zo moeilijk is het namaken daarvan niet.

  6. @justin w: Maar iemand met dezelfde band heeft m al dus zal m waarschijnlijk niet kopen.

  7. Met het adappt kickstart project, die nog 13 dagen loopt (ook besproken op iculture) is dat allemaal niet meer aan de orde 🙂

  8. ik heb hem net betaald via apple store belgie kunnen ze die berekenen voor bij apple store duitsland

  9. @Dekon7: ‘hebberig’? Apple ontwikkelt een product en nog voor de launch staan de ‘ondernemertjes’ al weer klaar om er van te profiteren. Die balen dat er maar een Watch per klant kan worden verkocht en dat ze met halve bandjes zitten. eBay en marktplaats staan straks vol met types die makkelijk geld willen verdienen. Laat Apple dit lekker in eigen zak steken en de fans genieten van een eerlijk product.

  10. Origineel geplaatst door Flieps
    ‘hebberig’? Apple ontwikkelt een product en nog voor de launch staan de ‘ondernemertjes’ al weer klaar om er van te profiteren. Die balen dat er maar een Watch per klant kan worden verkocht en dat ze met halve bandjes zitten. eBay en marktplaats staan straks vol met types die makkelijk geld willen verdienen. Laat Apple dit lekker in eigen zak steken en de fans genieten van een eerlijk product.

    +1
    Ik geef ook geen stuiver om die hele simlock-verwijderende en C-kwaliteit-hoesjes-hosselende verborgen werkeloosheid.

  11. Origineel geplaatst door Dekon7
    Jullie zeggen dat dit “slim is van Apple”! Ik noem het eerder “klantonvriendelijk”. Je legt al een hoop neer voor zo’n Apple watch en dan gaat Apple moeilijk gaan doen over een stukje rubber? Dat een Bedrijf erop uit is om winst te maken begrijp ik ook wel maar Apple begint wel héél hebberig te worden.

    Wat is er klantonvriendelijk aan ???? Je koopt een Watch, met bandje. Apple is zelfs zo vriendelijk om 3 delen mee te leveren, eentje die je altijd nodig hebt en 2 delen, welke van die 2 je gebruikt is afhankelijk van je pols.

    Ze hadden ook gewoon een klein OF groot bandje mee kunnen leveren.

  12. Scheelt heel wat materiaal en da’s goed voor het milieu. Misschien kun je het ongebruikte deel later nog laten recyclen. Dan levert Apple dus altijd een passend bandje bij de aanschaf, zonder veel te verspillen. Gewoon goed over nagedacht.

  13. Ik snap het gekrakeel ook helemaal niet. Het lijkt me normaal dat Apple maar één bandje meelevert. Ze hadden inderdaad ook bij aankoop kunnen laten passen, waarbij je dat moet kiezen tussen een kleine of grotere. Om dit gedoe te voorkomen leveren ze een extra passtuk waardoor je zelf kunt kiezen tussen grote of kleine. Eentje hou je altijd over, maar het kan weer handig zijn als je je Apple Watch wilt verkopen aan iemand met een andere maat pols!

  14. Door ruilen kan je wel een tweekleurig bandje maken

  15. Jammerlijk moeten we vaststellen dat Apple alleen maar achteruit gaat. Deze Apple Watch is ten eerste serieus overpriced, daarnaast is het slechts een hebbedingetje waarbij je je andere Apple apparaten mee gaat verwaarlozen.

    Laten we allen weer uitkijken naar de Apple Watch 2 met functies zoals een camera, een betere batterij, … Geeuw geeuw. En in september kijken we weer uit naar de iPhone 6s, inderdaad met een betere batterij, betere camera… Geeuw geeuw. Wanneer komen ze nu eens met iets wat ons weer omver blaast, zoals vroeger. Ik zit echt niet te wachten op een overpriced watch of een iPhone 6s… Geef mij maar meteen de iPhone 7 en een Apple Watch met meteen een camera, en een zeer goede batterijduur.

  16. Waarom doet iedereen alsof Apple slim is of hebberig? Maw alsof Apple deze strategie zelf bedacht heeft…?!
    Dit is echt niet nieuw hoor. Toen ik jaren geleden m’n Garmin Forerunner 305 kocht zaten er ook drie delen voor het bandje bij. En ik bij m’n vorig jaar gekochte Forerunner 310. Het zou me niks verbazen als vele andere merken dit ook gewoon zo doen.

  17. @Applebelgium: voor foto’s wil je toch niet op een klein schermpje pielen? Doe mij maar de iphone camera, prima. Iets wat ons omver blaast? Deed de ipad 1 dat? Nope heeft nu een tablet? Ja. En is de apple watch volgens reviewers de beste smartwatch van het moment? Ja! Het is zowieso niet slim iets te maken wat velen malen beter is dan wat er op de markt is.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.