HomeWizard Cameras-app.

Nieuwe HomeWizard Cameras-app biedt meerdere livestreams tegelijkertijd

Domoticasysteem HomeWizard heeft een nieuwe app uitgebracht die speciaal voor HomeWizard-geschikte camera's bestemd is. De app biedt meerdere livestreams en laat je speciale zones instellen.

HomeWizard is een Nederlands domoticasysteem dat vergelijkbaar is met HomeKit. HomeWizard werkt met verlichting, maar bijvoorbeeld ook met gordijnrails en beveiligingscamera’s. Voor de laatste productcategorie heeft HomeWizard nu een nieuwe app uitgebracht. HomeWizard Cameras biedt meer opties voor het bekijken van de livestreams, zodat je weet wat er in je huis gebeurt.

HomeWizard Cameras: app voor je beveiligingscamera

De belangrijkste nieuwe functie van deze app is dat je meerdere livestreams tegelijk kan bekijken. Stel je hebt camera’s in je woonkamer en tuin staan, dan bekijk je in één oogopslag beide streams tegelijkertijd via de app. Daarnaast kun je vanuit de app zogenaamde motion detection zones instellen. Hiermee geef je aan op welk gebied de camera zich met focussen en moet beginnen met filmen als er beweging vastgelegd wordt. Denk bijvoorbeeld aan de voordeur of een raam.

HomeWizard Cameras voor iPhone.

De app heeft ook een uitgebreide tijdlijn, waarmee je door de belangrijke momenten van de opnames kan scrollen. Qua indeling is de app vergelijkbaar met die van Nest, maar dan dus voor ondersteunende HomeWizard-camera’s. Dit zijn onder andere de HomeWizard HD indoor IP-camera (€99,95) en de outdoor IP-camera (€114,95). In totaal zijn er vier modellen die met de app samenwerken. Andere camera’s die werken met HomeWizard, zoals de Foscam FI9816P (€59) ondersteunen de nieuwe app nog niet.

HomeWizard benadrukt dat de app voorlopig nog wel in beta is, maar hij is wel gewoon door iedereen uit de App Store te downloaden. De HomeWizard Cameras-app is alleen geoptimaliseerd voor de iPhone en vereist iOS 10.3.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 juli 2018, 11:38
Bron Bron HomeWizard
Categorie Apps
Onderwerpen beveiligingscamera, homewizard

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.