HomePod mini en gewone HomePod speakers.

Reacties voor: Deze 7 nieuwe functies vind je nu op de HomePod (ook het eerste model)

In HomePod software-update 16.3 zitten weer een aantal nieuwe functies voor alle HomePod-modellen. Zo heeft de eerste generatie HomePod er een aantal functies bij, zoals vernieuwde rustgevende geluiden, is er een praktische Siri-verbetering en heeft ook de HomePod mini wat extra mogelijkheden.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 14 reacties

  1. Is het met deze HomePod mogelijk om in combinatie met je iPhone een telefoon gesprek te voeren?

  2. Kun je de nieuwe omgevingsgeluiden ook koppelen aan de wekker van een HomePod?

    Dat standaard geluid is elke ochtend schrikken en we willen geen Apple Music om daaruit geluiden/nummers als wekker te koppelen.

  3. jammer weer dat ze dan niet de volledige temperatuur en luchtvochtigheid metingen aangeven en ik was net zo volledig blij dat ik de sensoren van derde de deur uit kan doen😒😞 nu ben ik er nog steeds aangebonden 😢😭

  4. Origineel geplaatst door mano
    jammer weer dat ze dan niet de volledige temperatuur en luchtvochtigheid metingen aangeven en ik was net zo volledig blij dat ik de sensoren van derde de deur uit kan doen😒😞 nu ben ik er nog steeds aangebonden 😢😭

    Wat is een volledige meting?

  5. @Jan Aukes: voor binnenhuis meting.

    temperatuur 0-40 graden
    luchtvochtigheid 0-100%

    en die van Apple geeft de standaard de normale comfort aan niet minder of hoger waarvan je niet exacte huidige comfort aan.
    temperatuur 15-30 graden
    luchtvochtigheid 30-70

  6. Ik zou het fijn vinden als ik de Homepods (paar in stereo) als systeemspeakers op de iMac kan instellen. Dat is nog steeds niet het geval.

  7. @mano: in mijn Woning app worden de precieze data weergeven. (Atm. 21.5graden en 59%)

  8. (Red.) Artikel bijgewerkt en geactualiseerd na release van de update.

  9. Heel apart ik heb 2 HomePod mini’s 16,3 iOS maar zie geen temperatuur

  10. Erg blij dat ik geen lange bevestigen meer krijg wanneer een lamp in een andere kamer aan of uit gaat.

  11. @Rick:

    Had ik ook. Maar nadat ik mijn iOS device (iPhone 14 Pro) ook naar 16.3 had geüpdatet was het wel ineens zichtbaar

  12. @Sjoerd: Dit is dus de reden dat ik een HomePod mini gekocht heb, voor bij m’n Mac mini. Zou fijn zijn als er een functie was waardoor deze standaard verbonden bleef met m’n mac, in plaats van elke keer opnieuw verbinding te maken.

  13. Ik keek er naar vooruit om met de Homepod een automatisering in te stellen voor de temperatuur. Maar het werkt helaas niet. Als ik in de automatisering aangeef dat mijn Nest thermostaat moet gaan verwarmen op het moment dat de kamertemperatuur lager is dan een bepaalde waarde (gemeten met de homepod mini) dan gebeurt er niets op het moment dat de temperatuur onder die waarde zakt. Als ik in Woning de automatisering test, dan wordt het verwarmen wel gestart. Maar dus niet automatisch op basis van een temperatuur trigger. Het zou zo mooi zijn geweest als het wel werkte. Overigens werkt dit ook niet met mijn Hue Motion sensor, die ook de temperatuur meet.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.