Reacties voor: Deze nieuwe HomePod-functies verschijnen later dit jaar

Plus een nieuwe functie met rustgevende geluiden
De HomePod krijgt later dit jaar een aantal nieuwe functies. Functies als ondersteuning voor meerdere gebruikers verschijnen later dan gepland. Maar er is ook al een nieuwe functie die je nu kan gebruiken, zonder een software-update!
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 5 reacties

  1. Wellicht goed om hem eerst eens officieel in Nederland uit te brengen.

  2. Hou er wel rekening mee dat als je radio stations wilt afspelen op een HomePod dat dit command in het Engels moet. Voor radio 538 wordt het dus zoiets: ”play radio five three eight” 😅

    Shortcuts:
    Ondertussen heb ik ontdekt dat je ook in shortcuts radio stations kunt selecteren, deze kun je dan weer custom voice commands geven, echter werken shortcuts alleen als je telefoon in hetzelfde netwerk is. Oftewel als je niet thuis bent kan je partner niet een radio station starten via custom voice command tenzij je partner dezelfde voice commands heeft.
    Zo heb ik bijvoorbeeld radio “rmf dance” (Poolse radio, ivm weinig reclame) omgedoopt tot “play Polish radio” omdat Engels spellen niet mijn sterkste punt is.

  3. Verkopen in de Apple store en Nederlandse taal releasen…

  4. Datgene dat mij enorm stoort is als ik muziek speel op mn homepod en erna mijn apple tv wil opzetten, ik elke keer in de instellingen van mn apple tv moet gaan om de output terug op mn homepod te zetten.

  5. Tot nu toe deed Skyradio 101 FM het op de HomePod, maar sinds deze ochtend niet meer! Kunnen jullie het ook eens proberen? Wat is er aan de hand?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.