Disney+ streams

Disney+ app nu te downloaden in Nederland, gratis kijken tot 12 november

Disney+ is vanaf vandaag officieel in Nederland te gebruiken. De app is zojuist uitgebracht in de App Store en biedt een gratis proefperiode tot 12 november.

Disney+ gestart in Nederland

Apple heeft nog maar net alle details onthuld van Apple TV+, dat op 1 november van start gaat. Disney+ gaat een paar dagen later officieel van start, namelijk op 12 november. Tot die tijd kun je gratis kijken. De dienst gaat in Nederland €6,99 per maand kosten (of €69,99 per jaar). Dat is twee euro duurder dan Apple TV+, maar het aanbod is bij Disney+ dan ook veel groter. Van Star Wars tot Marvel en Pixar, allerlei populaire series en studio’s zijn er te zien. Nederland zit in een uitzonderingspositie, want er zijn wereldwijd maar een paar landen waar Disney+ al begin november 2019 van start gaat: Nederland, Verenigde Staten en Canada. Een week later volgen Australië en Nieuw-Zeeland.


Je kunt de app nu downloaden op je iPhone, iPad en Apple TV en genieten van klassiekers zoals Jungle Book. Maar er komen vanaf de lancering op 12 november ook nooit eerder vertoonde original films, series, documentaires en shorts aan, die exclusief voor Disney+ zijn gemaakt.

Disney+ inschrijven

Gratis kijken tot 12 november, wel tijdig opzeggen

Met een Disney+ abonnement kun je elke film en serie downloaden om deze vervolgens offline te kijken. Je kunt met één abonnement op maximaal 4 apparaten tegelijk kijken en elk profiel personaliseren. Voor kinderen jonger dan 7 jaar is er een speciaal kinderprofiel. Er zijn maximaal 7 profielen mogelijk en vier gelijktijdige streams per account.

Disney+ films en series

Als je de app downloadt zul je wel meteen een abonnement moeten nemen, maar die kun je opzeggen voordat het officieel in gaat. Je proefperiode annuleren kan op elk moment, waarna je er nog tot 12 november gebruik van kan maken. Er is geen opzegtermijn. Uiteraard ben je zelf verantwoordelijk voor tijdig opzeggen! Wil je niet betalen, dan moet je je in-app abonnement opzeggen op uiterlijk 11 november.

Meer uitleg over Disney+ lees je in onderstaand artikel!

Bekijk ook

Alles over Disney+, de streaming videodienst van Disney

Disney+ is sinds november 2019 beschikbaar in Nederland. Wat is er te bekijken, wat kost het en welke Disney Originals zijn er te zien? We praten je bij over alles rondom Disney+!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
12 september 2019 om 17:59
Onderwerp
Categorieën
Apps, Diensten
81 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.