HomePod 2023 zwart wit

Reacties voor: Eerste indrukken van HomePod 2023 zijn erg summier

30 seconden luisteren naar een nummer
Apple heeft het allernieuwste Apple-product alvast aan een aantal YouTubers en reviewers gegeven. Daarmee krijgen we een eerste indruk hoe het nieuwe product bevalt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 13 reacties

  1. Dan is 349€ veelste duur … hou het wel bij de Mini.

  2. Hoe mooi het ook zal klinken…. Naar mijn idee een te gemankeerd apparaat! Zolang Siri niet in de buurt komt van de Google Spraak Assistent komt het er hier niet in. Begrijp eigenlijk niet zo goed waarom er niet meer effort in Siri gestoken wordt.

  3. “Het klonk het beste met twee speakers” Nou, met deze prijs bedank ik dan vriendelijk….

  4. Prijs is belachelijk. 2 keer de prijs van de mini had ik nog kunnen accepteren… 3 keer is gewoon veel te veel voor een Siri speaker….

  5. @Chris: Ik heb de originele HomePod thuis, ik gebruik deze vooral als speaker voor de Apple TV. Als ik dit geluid vergelijk met bijvoorbeeld de Sonos Beam dan haalt 1 HomePod een veel sterkere bas dan de beam van Sonos.

    Is de HomePod een Siri speaker. Ja maar is het echt smart ik zou zeggen nee.

    De HomePod geeft goed geluid, met een diepe bas. En is perfect als speaker bij films via de Apple TV met Dolby Atmos. De speaker geeft een rijk geluid en vult de kamer.

    De HomePod kun je daarom beter gelijken met de Sonos speakers dan daadwerkelijk de “Smart Speakers” Na mijn mening is de HomePod uit 2018 een betere toevoeging aan films dan de Sonos Beam Gen. 2. Voordeel daar is wel dat je de Sonos One SL kan koppelen voor een meer surround effect.

    Jammer dat Apple helaas geen support bied om de HomePod met twee HomePods minis te verbinden voor een nog intenser surround sound.

    @Michel: De twee HomePods hangt ook een beetje af van hoe groot je ruimte is. Ik heb een appartement en daar werkt 1 HomePod perfect als HomeCinema of voor muziek. Maar als je een wat grotere kamer hebt zijn twee HomePods wel een must. Maar als je een Sonos Beam Gen. 2 koopt heb je het zelfde. Als je daar de soort gelijke bas als de HomePod wilt moet je een subwoofer er bij kopen…

  6. @Sven: Als je hem niet gebruikt als smart apparaat (siri, homekit), dan kun je voor 300 euro echt wel heel wat beters krijgen.

  7. @Gabor:

    Als je voor 2 homepods gaat zit je al bijna op de prijs van de KEF-LSX. Veel meer aansluitmogelijkheden en kan me niet voorstellen dat 2 x Homepod beter klinkt. 2 x homepods is wel wat gemakkelijker installeren 😅

  8. @Gabor: @Froske: Zoals ik zeg je moet hem meer vergelijken met de Sonos apparaten zoals de Sonos Beam. Dan met een smart speaker of een super fancy uitgebreid HI-FI systeem. Vergeleken met Sonos zit je vrij op het zelfde prijs segment.

    Overigens ik heb het over de originele HomePod. Niet de HomePod 2023 of de HomePod mini.

  9. @Froske: Kef LSX Euro 1.499,- (zie https://nl.kef.com/products/lsx-2)
    Homepod (2x 350) = 700.

    Die Kef van jou is meer dan twee keer zo duur.

  10. Audiofiele geluidskwaliteit is van een andere orde dan deze van HomePods en aanverwanten. Velen verwarren naar mijn mening het gebruik van deze smarthome speakerstjes met 5.1 , 7.1 en/of dolby atmos opstellingen.

  11. @Het Draakje: Ik bedoelde de eerste versie. In de aanbieding ook wel tussen de 700-800 euro te krijgen 🙂

  12. Ik heb twee originele HomePods gekocht bij Rebuy een paar jaar terug en icm met de nieuwste AppleTv is het een prima setup. Revolutionair vind ik ze niet en vraag me af wat de nieuwste HomePods dan zouden kunnen tov mijn HomePods vervangen doe ik ze sowieso niet.

    Hoop wel voor mensen dat Siri minder doof is dan op mijn versie(s) want de Nederlandse Siri is tenenkrommend slecht. Overigens ook op al onze HomePod mini’s als ik eerlijk ben.

  13. Dat ze er dan nog 349 voor durven te vragen. Heb de eerste HomePod in London gehoord. Maar vind de mini’s ook wel goed geluid geven. Dus denk niet dat ik deze ga aanschaffen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.