Reacties voor: Hoge Raad: Samsung Galaxy Tab 10.1 schendt modelrecht iPad niet

De Samsung Galaxy Tab 10.1 schendt het modelrecht van de iPad niet. Dit heeft de Nederlandse Hoge Raad vandaag bepaald.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. Dus als Samsung Galaxy tablets voor 2004 had gemaakt, dan was uitspraak van Hoge Raad juist. Daarnaast kijk je niet naar zomaar een rechthoekige apparaat, maar andere uiterlijke kenmerken.

    Dat mogen wel hooggeleerde en zeer intelligente mensen zijn, maar kortzichtig in hun beargumentering zijn ze wel.

  2. Schandalig!
    Dus je mag gewoon kopiëren omdat er al eens een rechthoekig apparaat was…. In welke wereld leven die rechters??
    Dit toont aan dat Aziatische kopieerders gewoon hun gang kunnen blijven gaan.

  3. Iets zegt me dat je de uitspraak van de rechters niet zelf gelezen hebt. Check je bronnen voordat je ondoordachte uitspraken doet.
    @Olga2000:

  4. Origineel geplaatst door Jack
    Schandalig! Dus je mag gewoon kopiëren omdat er al eens een rechthoekig apparaat was…. In welke wereld leven die rechters?? Dit toont aan dat Aziatische kopieerders gewoon hun gang kunnen blijven gaan.

    Onzin. Dit toont alleen aan dat je geen patent op een rechthoek met ronde hoeken kunt hebben als dergelijke rechthoeken al eerder werden gebruikt. Dat Apple patent is gewoon te ruim en te vaag. Had Samsung alleen een driehoekige of ovale tablet mogen maken?

  5. Net een nieuwe ipad aangeschaft, maar dat neemt niet weg dat ik blij ben dat de concurentie steeds beter wordt. Apple probeert alles te patenteren, maar soms gaan ze echt te ver, een rechthoek patenteren kan echt niet…

  6. Terechte uitspraak. Volgens een heel oud boek gebruikte Mozes al tabletten. Die waren van klei, weliswaar, maar gingen ook gepaard met een multimedia spektakel.

  7. Die rechters weten nauwelijks het verschil tussen een broodrooster en een tv. Allebei rechthoekig, dat was ze wel opgevallen en dus mag Samsung vrijwel het hele design van Apple kopiëren. Een kind kan dat zien.

  8. Origineel geplaatst door alchemist
    Terechte uitspraak. Volgens een heel oud boek gebruikte Mozes al tabletten. Die waren van klei, weliswaar, maar gingen ook gepaard met een multimedia spektakel.

    Er is geen enkel bewijs dat aantoont dat de verhalen waar gebeurd zijn. Daarom heet het een geloof. Je gelooft het. Of het waar is, is een ander verhaal.

  9. Samsung kopieert juist niks voor me. een ipad ziet er volgens mij wel iets anders uit. zo kan je iedere fabrikant aanklagen,Sony enzzz want hun tablet pc’s zien er allemaal beetje gelijk uit.
    en Apple dan met de ios 7? gaat ook veel verdacht lijken op andriod en windows.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.