Pocket Tripod: iPhone-statief ter grootte van pinpas

De Pocket Tripod is een klein iPhone-statief ter grootte van een pinpas of creditcard. Je kunt hem daarom in je portemonnee steken.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Pocket TripodDe Pocket Tripod is een iPhone-statief die je in je portemonnee kunt steken. Uitgeklapt kun je met het accessoire je iPhone in zowel portret- als landschapsmodus neerzetten, waarbij je ook de draaihoek van je iPhone kunt bepalen. Ben je klaar met de kleine houder, dan vouw je hem weer in elkaar. Opgeklapt is de Pocket Tripod even groot als een pinpas en ongeveer even dik als twee pasjes bovenop elkaar, waardoor hij prima naast je pinpas, creditcard en andere passen gestoken kan worden.


Je kunt de iPhone in de Pocket Tripod in een hoek van 90 graden draaien. Door je iPhone er in andere manieren in te steken, is het volgens de makers mogelijk om van de volledige draaihoek van 360 graden gebruik te maken. Hierdoor zou de Pocket Tripod voor nagenoeg ieder fotomoment op je iPhone te gebruiken zijn. Je moet uiteraard wel een goed oppervlak hebben om je iPhone op te zetten.

Het feit dat je de Pocket Tripod altijd in je portemonnee bij je hebt lijkt het grootste voordeel van het statief. Toch lijkt er enige handigheid voor nodig om hem in- of uit te klappen: omdat het accessoire zo compact is, past hij op één precieze manier in elkaar. Voor een dun stuk plastic is de Pocket Tripod misschien ook wat duur. Je zult op Kickstarter minstens 25 dollar moeten doneren om een Pocket Tripod te bestellen. De makers hebben nog een maand de tijd om 45.000 dollar in te zamelen. Pas als dit lukt wordt jouw geld afgeschreven.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 juli 2014, 0:09
Categorieën Accessoires, Apps
Onderwerpen camera, kickstarter, statief
9 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.