HealthGPT

Reacties voor: Nieuwe tool HealthGPT geeft inzicht in je Apple HealthKit-data

De Gezondheid-app op de iPhone bevat een schat aan informatie. Maar erg toegankelijk is het niet: je zult zelf door de verschillende items en velden moeten bladeren. HealthGPT is een slimme assistent die je te hulp schiet. Of je een AI-assistent toegang wil geven tot je gezondheidsdata, is uiteraard een persoonlijke keuze.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 5 reacties

  1. Ik word doodmoe van al dat AI gesmijt richting onze kant op. Als security advisor kijk ik met een enorm schuin oog naar deze ontwikkeling die imo alleen maar wordt uitgerold om te manipuleren. Ja, nu worden de ‘leuke’ kanten uitgerold naar de mensen zodat wij het wijd omarmen, maar wacht maar als de minder leuke kanten kenbaar worden. Dan herinnert iedereen ineens deze post.

    Voor nu: geniet er van, maar aub wees waakzaam. Vooral voor uw kinderen.

  2. Een derde partij toegang geven tot al je gezondheidheidsdata? Nee dank je

  3. @JeroenT: Helemaal mee eens. Als het product gratis lijkt ben jij het product.

  4. Enorm kwalijke evolutie dat nieuws-sites zomaar klakkeloos en zonder enige vorm van kritiek al die AI bullshit promoten. Jullie zouden verdorie beter moeten weten.
    Aan de ene kant een artikel schrijven met een waarschuwing voor malware en dan hier doodleuk AI promoten die toegang krijgt tot je health-data???!! Beseffen jullie eigenlijk wel hoe belachelijk dat is?
    Voor 1 keer volg ik Elon Musk hierin: de ontwikkeling van AI moet onmiddellijk op pauze gezet worden en er moet verder onderzoek gebeuren. Jammer genoeg is de geest uit de fles EK als ik de onvoorzichtigheid van mensen die kicken op hypes zie, vrees ik het ergste.
    Ik zie zelfs grafisch ontwerpers kwijlend pochen op LinkedIn hoe creatief ze wel niet geweest zijn in het maken van beelden; terwijl ze gewoon wat commando’s ingegeven hebben en een AI-bot hun creativiteit fnuikt en dus ook hun toekomst ondermijnt.

    Foei iCulture.nl ! Jullie zouden verdorie beter moeten weten…

  5. Dit hoeft helemaal niet met ai gedaan te worden. En dit kan ook prima lokaal. Gebruik maken van AI is in dit geval een onnodige kostenpost

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.