HBO Max juni 2024

Reacties voor: Vernieuwde HBO Max gaat in juni 2024 van start met content van Discovery+

Wat betekent het voor jouw abonnement?
HBO Max wordt vernieuwd en wordt samengevoegd met discovery+. De nieuwe streamingdienst gaat voorjaar 2024 wereldwijd van start onder de naam MAX. Behalve in de Benelux, waar Omroep MAX de naam al in handen heeft. Dit moet je weten als abonnee van HBO Max!
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 24 reacties

  1. Google veranderde ook de naam van Google Apps naar Google G Suite naar Google Workspace, om uiteindelijk onder de voor altijd gratis Legacy Google Apps uit te komen. Het product Google Apps bestond immers niet meer. Dat het slechts een rebranding betrof met wat extra features door de jaren heen maakte niet uit. Toch heeft Google op het allerlaatste moment (nadat velen al over waren gegaan op andere dient of het betaalde model) voor particulieren Google Workspace gratis gehouden. Er werd met een class action gedreigd….

    Benieuwd hoe het met HBO zal vergaan. Het zou netjes zijn als ze gewoon hun 50% korting belofte hielden. What’s in a name…?

    Reageer op Strebor

  2. Als het Max wordt van Maximaal betalen, dan zegt ik het op. Het streaming bos wordt steeds voller. De keuze is reuze, ze kunnen zichzelf ook in de vingers snijden door voor het grote geld te gaan.

    Reageer op Nixxin

  3. Doe dan HBO+…..

    Reageer op Karst

  4. @Strebor: Ja, maar… dat is Google.

    Reageer op Arno1975

  5. Hbo Max heeft een mager aanbod. Ik kijk het alleen vanwege GoT en en vanwege de korting heb ik het nog. Is snel afgelopen met de dienst als de korting verdwijnt

    Reageer op Axel

  6. @Arno1975: Net als Google is HBO een enorme partij die heus wel een manier vindt om onder zijn beloftes uit te komen.

    Reageer op Strebor

  7. We hebben het er bij. Net als nog een paar abonnementen. En hoe vaak kijken we dan naar streamingdiensten? Op Nederland heb je ook boeiende programma’s als je NPO kijkt. Welk mens heeft de tijd en zin om maar voor die tv te hangen ? Als die streamingdiensten te duur worden nemen wij afscheid. Dan maar niet, het leven heeft nog meer te bieden als alleen maar de tv

    Reageer op Appieh

  8. Dan wordt het abonnement door mij ook direct opgezegd

    Reageer op Johan

  9. Als het 19,99 wordt en 10,- met de 50% korting is het alsnog te duur.
    dan moet ik mijn piraten vrienden weer op gaan zoeken :/

    Reageer op captain obvious

  10. Het maakt me niet zoveel uit; voor de huidige drie euro per maand laat ik het abonnement doorlopen, hoewel ik er niet veel gebruik van maak.

    Wordt het duurder, dan neem ik af en toe een abonnement (typisch in de vakanties en/of als er een interessante serie op komt) Doen we met Netflix en AppleTV ook. Het wordt anders te duur en ik heb bovendien te weinig tijd om alles te gaan kijken.

    Reageer op Peter

  11. Tja, mag ik raden…. Natuurlijk gaan ze zorgen dat ze eronder uit komen…. En met die prijzen ben ook ik snel klaar….

    Reageer op John

  12. Gatverdamme, “reality” tv. Irritante nep zooi. Welke gek kijkt daar naar? Kunnen ze dat niet beter met voetbal in een aparte dienst doen? De IQ- of zoiets.

    Reageer op Eric

  13. Als de korting straks niet meer geldt, omdat HBO Max dus een geheel andere dienst wordt, dan betekent dit m.i. ook dat alle HBO Max abonnementen automatisch stoppen en/of er een actieve handeling (=akkoord) voor nodig is van de abonnees om de “nieuwe” dienst te accepteren. Ik vraag me af of HBO Max de gok wil wagen dat daarmee velen zullen afhaken. Dan kunnen ze denk ik beter de korting – en vigerende abonnees – gewoon doorzetten. We shall see. Bij het eerste ben ik weg in ieder geval, want ik voel me dan echt bedrogen. En waarom dan nog zaken doen met een hachelijk bedrijf?

    Reageer op Stephan

  14. Aangezien discovery me geen ene moer interesseert hoop ik dat Max na de lancering niet (veel) duurder zal worden anders zal ik helaas op moeten zeggen. Alles is veel duurder geworden en de rek is er een beetje uit….

    Reageer op Arno Willems

  15. Wat betekent dit voor omroep Max? Mag dit zomaar?

    Reageer op Toine

  16. Apple TV is al opgezegd, prime is al weg en HBO Max wordt de volgende. Netflix blijft nog even omdat het betaalbaar is met het delen met familie maar dat pakken ze ook aan. Ik heb NLZIET en Formula 1 en Disney +. De rest gaat echt weg waarschijnlijk. Piraatje zijn is toch makkelijker haha.

    Reageer op F1WilliamsJeff

  17. Ik zou me bedrogen voelen als ik meer moet betalen levenslang hetzelfde betalen is levenslang en als dat nu veranderd is het misleiding en denk ik dat iedereen afhaakt want ze zijn lang zo groot niet zou een domme actie zijn want dan zijn ze niet te vertrouwen!!

    Reageer op monique

  18. (Red.) Naamswijziging gaat niet door in de Benelux, we hebben het artikel daarom bijgewerkt.

    Reageer op Redactie iCulture.nl

  19. Wat houd dit in ? Dus geen prijswijziging ?

    Reageer op Ozy

  20. Ik denk dat het zeer aannemelijk is dat men met een prijsverhoging komt voor de content, heb je 50% dan krijg je nog steeds 50% alleen misschien een beperking in welke abonnementsvorm je kunt krijgen. Op den duur zullen ze natuurlijk wel iets verzinnen om die 50% de nek om te draaien.

    Reageer op freek

  21. (Red.) De samenvoeging vindt in juni 2024 plaats; we hebben het artikel daarom bijgewerkt.

    Reageer op Redactie iCulture.nl

  22. Veel Discovery Plus abonnees hebben het abonnement (ook) voor de reclamevrije sportverslaggeving. Eurosport heeft behoorlijk veel sportrechten, meer dan ze op tv kunnen laten zien. Ik kijk ook graag naar alle documentaires van Discovery. Zelf zit ik echter totaal niet op die series van HBO te wachten. Dus ik hoop niet dat de prijs omhooggaat, voor content in een genre waar ik het abonnement niet voor heb afgesloten.

    Reageer op Albert

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.