Reacties voor: Hard Drive Cover: vermom je iPhone als oude harde schijf

De Hard Drive Cover van Thumbs Up vermomt je iPhone als een oude harde schijf. Het oude stuk hardware is tot aan de stickers met serienummers nagemaakt.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 13 reacties

  1. Jammer dat hij niet op de 4S past en de zijkanten niet zijn uitgewerkt. Anders zou ik hem meteen aangeschaft hebben! (voor zover dat kan met de lever problemen)

  2. Met een dremel werk je dat zo bij.

  3. Hema, 9,95. Verzin zelf iets origineels en maak er een hoesje van, geniaal

  4. zo cool ! 🙂

  5. Waaaaanzinnig gaaf idee zeg ! Nu alleen nog “even” een webshop vinden die ‘m verkoopt !!

  6. Waarom zou ie niet op de 4S passen? Het enige onderscheid is toch de plek van de stilteknop? Deze zit bij de 4S een fractie lager en past dus ruimschoots in de uitsparing aan de zijkant.

  7. Niet slim, maar weinig mensen kopen nog een 4.

  8. Ow jawel hoor. Ik verkoop zelf iphones bij een bekend telecom bedrijf. 75% van alle iphones die we verkopen zijn nog Iphone 4.

  9. Hoezo “oude” harde schijf? Op SSD schijven na zien alle huidige er ook zo uit. En daarnaast is de zijkant van een harde schijf vaak ook gewoon simpel zwart plastic. De aansluitingen zitten dan waar nu je 21pins connector zit. Dus niks mis met de looks volgens mij. Lijkt me wel een idee om het idee te jatten en gewoon bij de Hema te bestellen. Vast goedkoper en zelfde resultaat denk ik.

  10. Maak foto van harddisk en gebruik de foto om op een hoesje bij de hema te drukken.

  11. Origineel geplaatst door Royco
    Maak foto van harddisk en gebruik de foto om op een hoesje bij de hema te drukken.

    precies.. zo the “shoppen” 🙂 kijk.. In tien minuten..max
    hier een voorbeeld

  12. Origineel geplaatst door Erwin
    Hoezo “oude” harde schijf? Op SSD schijven na zien alle huidige er ook zo uit. En daarnaast is de zijkant van een harde schijf vaak ook gewoon simpel zwart plastic.

    Alle nieuwe schijven zijn tegenwoordig SATA, dit lijkt een ATA/IDE schijf te zijn. Ik heb overigens ook nog geen schijven van plastic gezien. Naar mijn weten zijn deze allemaal van aluminium.

  13. Origineel geplaatst door Karyzeeman
    Origineel geplaatst door ErwinHoezo “oude” harde schijf? Op SSD schijven na zien alle huidige er ook zo uit. En daarnaast is de zijkant van een harde schijf vaak ook gewoon simpel zwart plastic.Alle nieuwe schijven zijn tegenwoordig SATA, dit lijkt een ATA/IDE schijf te zijn. Ik heb overigens ook nog geen schijven van plastic gezien. Naar mijn weten zijn deze allemaal van aluminium.

    De harde schrijven die wij verkopen (van WD) zijn deels van plastic (de behuizing) en zien er aan de zijkant gewoon zwart uit, netzoals op deze afbeelding. Het SATA gedeelte moet ik je gelijk in geven.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.