Hard Drive Cover: vermom je iPhone als oude harde schijf

De Hard Drive Cover van Thumbs Up vermomt je iPhone als een oude harde schijf. Het oude stuk hardware is tot aan de stickers met serienummers nagemaakt.

Hard Drive CoverDe Hard Drive Cover is misschien wel de beste iPhone-case om je liefde voor oude technologie mee te verklaren. Door je iPhone hier in te wikkelen, lijkt hij vanaf de achterkant sprekend op een oude harde schijf. Je moet hem alleen wel recht van achteren bekijken: de zijkanten van de case lijken uit gewoon, zwart plastic te bestaan.

De case lijkt alle details van een oude harde schijf met zich mee te dragen: niet alleen is de oude, ijzeren behuizing goed nagemaakt, maar ook de stickers met garantiemeldingen en serienummers zijn terug te vinden. Helaas is alleen de achterkant uitgewerkt: aan de zijkanten zitten niet de gebruikelijke behuizing en poorten van een harde schijf.

Het is op het moment vrij lastig om de Hard Drive Cover in handen te krijgen: de iPhone-case wordt verkocht door Thumbs Up, een distributeur van verschillende accessoires. Waarschijnlijk zullen webshops hem moeten inkopen voordat wij een plek hebben om hem aan te schaffen. De Hard Drive Cover is volgens Thumbs Up alleen te gebruiken met de iPhone 4.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 maart 2012, 17:45
Categorie Accessoires
Onderwerp hoesje

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.