Reacties voor: HaloLock is een magnetische autohouder die je iPhone 12 ook oplaadt

De eerste magnetische autohouder waarmee je ook kunt opladen is een feit. Fabrikant ESR heeft de HaloLock Magnetic Wireless Car Charger Mount voor iPhone 12 aangekondigd. Een officieel MagSafe-accessoire is het echter niet.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 9 reacties

  1. Mooie vooruitgang nu nog draadloos CarPlay.

  2. Die van mous komen in december uit en kunnen tot 15 watt gaan, hangt van de input van je device af. Dus bij de iphone 12 wordt dit dus 15!

  3. @Spoelly: Vorige week CarPlay op mijn auto radio draadloos gemaakt middels een Carlinkit dongle. Zo’n een van Ali. Werkt prima, aanrader.
    Nu nog een MagSafe auto mount oplader. Maar ik sla deze nog even over. Kijk nog even de kat uit de boom wat dat betreft.

  4. Hoe verschilt dit van de Pitaka case en autohouder die ik al een hele tijd gebruik? Magnetische houder in de auto waar ik mijn iPhone 11 met pitaka case aan hang en dan draadloos opgeladen wordt. Werkt geweldig.

  5. @Alex: Dit ⬆️

    Groot fan van pitaka lijn.

  6. Origineel geplaatst door Spoelly
    Mooie vooruitgang nu nog draadloos CarPlay.

    Draadloos CarPlay is er al, hangt van je auto af.
    Mijn BMW ondersteunt het in ieder geval wel.

  7. @Spoelly: Zit hier in combi met een magsafe aan te denken https://cplay2air.com/ (magsafe kun je daar weer op aansluiten)

  8. @Alex: Ik heb de iPhone 12 Mini met een officiele Clear Case met MagSafe en ben wel benieuwd of die ook aan de magnetische Pitaka autolader “blijft kleven” en oplaadt. Ben jij misschien in de gelegenheid om dat te testen? Ik zit nl. te twijfelen of ik ook de Pitaka-autolader wil kopen of die van Mous, maar wil graag zeker weten of het werkt. Heb in het verleden in China een Qi-lader gekocht voor m’n iPhone Xs maar die voldeed niet. Dank!

  9. @Spoelly: mijn nieuwe Seat heeft dat

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.