google-now-iphone

Google Zoeken-app heet nu kortweg Google

De app Google Zoeken heet voortaan kortweg Google en bevat extra functies voor Google Now en Chromecast.

google-now-iphoneGoogle heeft de Google Zoeken-app voor iOS een update gegeven. De naam van de app is nu ingekort tot ‘Google’ en eigenlijk is dat logisch. Er zitten namelijk nog meer functies in, zoals de slimme assistent Google Now. Want ook al denken veel mensen bij Google Now meteen aan Android, je kunt er op iPhone en iPad ook prima gebruik van maken. In de vernieuwde app zitten meer Google Now-kaarten, namelijk voor tv-aanbevelingen en verkeersinformatie. Ook is de ondersteuning voor Chromecast verbeterd.


Chromecast-gebruikers kunnen de app nu vragen wat er op Chromecast te doen is. De app schakelt dan automatisch door naar de Chromecast-app en de tv begint meteen met het vertonen van beelden.

Afgelopen mei kreeg de Google-app de laatste grote update naar versie 4.0. Net als bij Siri kun je met je stem een vraag stellen en de Google-app geeft dan antwoord. Je kunt ook vervolgvragen stellen. Als je Siri nog niet helemaal in je hart hebt gesloten, kan het helpen om Google’s assisstent eens te proberen. Misschien bevalt die wel.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
20 september 2014 om 9:14
Onderwerpen
,
Categorie
Apps
4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.