iculture-vandaag
iCulture Vandaag
apple-store-dusseldorf-iphone-6

iCulture Vandaag: dit was vrijdag 19 september 2014

Op iCulture Vandaag alles over de iPhone 6-voorverkoop in Nederland, drukte bij buitenlandse Apple Store en nog veel meer.

apple-store-dusseldorf-iphone-6Het was nogal een dag hier op iCulture. Afgelopen nacht ging in Nederland de voorverkoop van de iPhone 6 van start in meerdere webshops, waardoor we een nachtje hebben doorgehaald om alle mogelijkheden voor je op een rij te zetten. Een paar uur daarna gingen in het buitenland vervolgens de eerste Apple Stores open, voor de fysieke verkoop van de iPhone 6 te starten. Daarover las je vandaag alles op iCulture, maar we hebben in iCulture Vandaag ook al het andere nieuws voor je op een rij gezet.

Nieuws

Apps

Rubrieken

Nog meer vandaag

Apps die leuk zijn om te noemen, maar niet besproken zijn in een apart artikel:
VPN Tunnelbear gigabyte gratis

  • (afgebeeld) De fijne VPN-app TunnelBear draaide afgelopen week in de soep onder iOS 8 en kon er zelfs voor zorgen dat je internet niet meer werkte. Gelukkig is er nu een update die de problemen verhelpt. TunnelBear werkt weer prima onder iOS 8.
  • Deze hoog beoordeelde applicatie om documenten mee te scannen, geeft je nu toegang tot iCloud Drive voor het opslaan en beheren van je documenten. Je kan ook andere cloudopslagdiensten koppelen aan de app.
  • Google’s assistent Google Now laat nu ook verkeerskaarten zien, zodat je een indicatie krijgt van de drukte voordat je vertrekt van of naar werk.
  • Deze geweldige Nederlandse applicatie die je leuke recepten voorschotelt op basis van de aanbiedingen in de supermarkt, heeft nu een filter ingebouwd waarmee je kan bepalen van welke supermarkten je de aanbiedingen wil zien. In het overzicht zie je ook de besparing per recept.

Reageren kan op de afzonderlijke artikelen.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 september 2014, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.