Google Reader krijgt verbeterde iPhone-interface

Google Reader voor de iPhone heeft een update gekregen. De interface is beter aangepast voor de iPhone en het is makkelijker om een blogroll voor je eigen site te maken.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Google ReaderHet is niet zo dat de iPhone-versie van Google Reader totaal onbruikbaar was, maar er kon toch nog wel het een en ander aan worden verbeterd. Zo is er een blogroll-functie toegevoegd en is de interface aangepast. We hebben een aantal screenshots gemaakt om de nieuwe, iPhone-vriendelijke interface te laten zien. Ook kunnen mobiele gebruikers nu statistieken van Google Reader Trends bekijken en tenslotte hebben ze ook nog de mogelijkheid om het aantal items dat je op een scherm wilt zien, zelf in te stellen.

Het inschakelen van de blogroll-functie gaat via de Settings-pagina van Google Reader. Daar kun je op de link Tags klikken en publieke tags toevoegen aan je blogroll. Kopieer daarna het code-knipsel in je blog en voila: anderen kunnen precies zien wat jij zoal leest. Die blogroll heeft niet direct voordelen voor iPhone-gebruikers, maar de mogelijkheid om makkelijker tussen verschillende berichten en feeds te schakelen is wél een verbetering. Hieronder nog twee screenshots van de vernieuwde Google Reader op de iPhone.

Google Reader Google Reader

Google kondigde de vernieuwingen aan op de Google Reader-blog.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 november 2009, 1:43
Categorie Apps
Onderwerp google

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.