Reacties voor: Google Play Music en All Access-streaming binnen paar weken op iOS

Google Play Music en Google Play Music All Access komen binnen een paar weken ook op iOS. In Nederland en België zal er niet dire
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 6 reacties

  1. Zit niet te wachten op nóg meer diensten van Google. Ik heb zelfs nog geen Google account. Ik haat dat bedrijf gewoon. Het enige goede aan dat bedrijf is hun zoekmachine en hun opgekochte YouTube en voor de rest niets.

  2. Ik heb geen iPhone gekocht om er Android op te draaien. Toegegeven, Maps, Translate en de zoekmachine gebruik ik maar de rest kunnen ze houden. iTunes is onevenaarbaar qua muziekcollectie en als ik een abonnement wil neem ik Spotify. Hangouts is niet interessant omdat iedereen Whatsapp gebruikt en Now vind ik maar creapy en zou ik nooit op mijn iDevice installeren.

  3. Niemand verplicht je om die dingen te gebruiken/installeren. Op android kan je alles dat je niet wilt gewoon uitzetten.

    Ik denk dat google play fantastisch is, je kan GRATIS alle muziek die je hebt uploaden en dan downloaden/streamen naar je mobiel device zoveel je wilt.

  4. Origineel geplaatst door JoseG
    Niemand verplicht je om die dingen te gebruiken/installeren. Op android kan je alles dat je niet wilt gewoon uitzetten.Ik denk dat google play fantastisch is, je kan GRATIS alle muziek die je hebt uploaden en dan downloaden/streamen naar je mobiel device zoveel je wilt.

    Ik gebruik het erg veel op mijn Nexus 4. Ik vind Google en Apple allebei geweldige bedrijven en vind zo’n dienst een toevoeging op mijn iPhone. Ik vind het jammer dat de mooie kanten van Apple niet beschikbaar zijn op een platform als Android.

  5. Origineel geplaatst door Mister D.: Zit niet te wachten op nóg meer diensten van Google. Ik heb zelfs nog geen Google account. Ik haat dat bedrijf gewoon. Het enige goede aan dat bedrijf is hun zoekmachine en hun opgekochte YouTube en voor de rest niets.

    Een bedrijf haten … seriously??

  6. Origineel geplaatst door Mister D.
    Zit niet te wachten op nóg meer diensten van Google. Ik heb zelfs nog geen Google account. Ik haat dat bedrijf gewoon. Het enige goede aan dat bedrijf is hun zoekmachine en hun opgekochte YouTube en voor de rest niets.

    En toch gebruik je hun producten… Oh en de onderdelen van Apple producten komen ook van andere bedrijven zoals; Sony,Samsung,Sharp etc…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.