The Kick Light: fotografielamp voor de iPhone

The Kick Light is een fotorgrafielamp die je kunt koppelen aan een bijbehorende iPhone-app. De lamp kan nagenoeg alle kleuren produceren.

The Kick LightPhotojojo’s Kick Light is een flinke LED-lamp met een bijbehorende iPhone-applicatie. Met deze app kun je de felheid en kleur van de verlichting aanpassen, zodat je een iPhone-foto op een specifieke manier kunt belichten. In een paar voorbeeldfoto’s is te zien dat de lamp flink wat licht produceert, maar je moet wel aardig in de buidel tasten om van het hulpmiddel gebruik te maken: de Kick Light heeft een prijskaartje van maar liefst 179 dollar.

The Kick Light voorbeeldMet knoppen op de Kick Light kun je ook de helderheid en warmte van het licht aanpassen, zodat je niet continu een iPhone-app hoeft op te starten. Het leggen van de verbinding tussen de iPhone en Kick Light lijkt ook enigszins omslachtig: hiervoor wordt een Wi-Fi-verbinding gebruikt, wat er op lijkt te wijzen dat je de verbinding met je huidige netwerk moet verbreken. Achterop de lamp zit een houder voor de iPhone, maar hier passen volgens Photojojo alleen de iPhone 4, iPhone 4S en iPhone 5 in.

Naast de 179 dollar voor de Kick Light moet je ook minstens 12 dollar aan verzendkosten betalen om de lamp naar Nederland of België te krijgen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 mei 2013, 20:17
Categorieën Accessoires, Apps
Onderwerpen fotografie, lamp

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.