Reacties voor: Google neemt Apple-topman in dienst voor geheim project

Simon Prakash is overgestapt van Apple naar Google, waar hij gaat werken aan geheime projecten. Prakash was bij Apple verantwoordelijk voor productkwaliteit van hardwareproducten zoals iPhone en Mac.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 11 reacties

  1. “In zijn nieuwe baan bij Google zou hij gaan werken aan een geheim project, maar het onduidelijk wat dat is.”

    Joh!

  2. Grappig: ” In zijn nieuwe baan bij Google zou hij gaan werken aan een geheim project, maar het onduidelijk wat dat is.”

    Niet de grammatica, maar de zin op zich… 😉

  3. LOI opleidingen zeker dat iedereen als hobby heeft op de taalfoutjes letten.

  4. Het zou natuurlijk ook op een “andere” kwaliteitsnorm van de toekomstige Apple producten kunnen duiden. Één kwaliteitscheck minder op een tig miljoen producten levert heel wat op en nu hoeft het salaris van die man ook niet meer betaald te worden.

    Op de koop toe wordt het justitieel onderzoek naar concurrentie beding/gentilemans agreement ook nog gefrustreerd.

    Meesterlijk zet van Apple. De aandeelhouder zullen wel blij zijn.

  5. Alsof je je ziel verkoopt aan de duivel!

  6. verrader

  7. @iRamonus: @devi: Kwam ook in mij op.

  8. Bestaat er in de VS niet zoiets als een concurrentiebeding? Als ik dat al heb moeten ondertekenen, lijkt dat me niet meer dan normaal dat dat ook voor hooggeplaatste Apple mensen gebeurt.

  9. @Rufus Kohn: Iemand gaat weg bij Apple en dat wordt verfraaid tot een “meesterlijke zet” van Apple? Iedere scheet die ze daar laten, wordt door sommigen als geniaal gekwalificeerd.

    Is dit trouwens ook een voorbeeld van de “leegloop” (maar dan in omgekeerde richting) waarover iPhoneclub het laatst had?

  10. Tja, zo’n kwaliteitsman was hij nu toch ook niet als je weet wat er allemaal is foutgelopen bij de lancering van de iPhone4 en dito antenne… en 8 jaar in dienst, laat gerust dan nieuw bloed komen met jonge frisse verruimende ideeën !

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.