Google Instant for Mobile nu wereldwijd beschikbaar

Google Instant for Mobiel is vanaf vandaag wereldwijd beschikbaar in 40 landen. Met Google Instant kun je sneller zoeken op het web.

google instantGoogle Instant for Mobile Devices is vanaf vandaag beschikbaar voor gebruikers wereldwijd. Voorheen werd de functie officieel alleen in de Verenigde Staten en een beperkt aantal landen aangeboden. Google Instant houdt in, dat je de zoekresultaten te zien krijgt, terwijl je nog bezig bent met het intikken van je zoekvraag.

Op de desktop zijn dergelijke functies al langer gebruikelijk. Google Instant for Mobile gaat werken in 28 talen en in 40 landen wereldwijd. Je hebt er een toestel met iOS 4 of Android 2.2 en hoger voor nodig. Het enige wat je hoeft te doen is google.com intikken in je mobiele browser. Mocht de functie voor het instant zoeken nog niet standaard geactiveerd zijn zijn: tik op het linkje ‘Inschak.’ zoals hieronder is te zien.

Je kunt voortaan ook sneller zoeken op de iPad, want ook daar is Google Instant nu actief. Meer info is te vinden op het officiële Google Mobile Blog.

google-instant-voorbeeld

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 december 2010, 10:50
Categorieën Apple, iOS
Onderwerpen google, zoeken

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.