iPad nu ook in Nederland en België met gratis gravering

In Nederland en België kun je nu ook de iPad met gravering bestellen. De iPad is gratis te voorzien van een zelfgekozen tekst.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

ipad inscriptie
Eind oktober introduceerde Apple de mogelijkheid om je iPad te laten voorzien van een inscriptie. In Nederland werd die mogelijkheid tot nu toe niet aangeboden en ook niet in België, Luxemburg, Oostenrijk, Ierland, Spanje, Zwitserland en Italië. Inmiddels is dat kleine ‘onrecht’ rechtgetrokken en kunnen we ook vanuit ons land een iPad met persoonlijke boodschap aanschaffen.


Je hebt ruimte voor twee regels tekst met een maximum van 35 tekens per regel. Dat Apple aanvankelijk alleen voor de VS, Frankrijk, Duitsland en Groot-Brittannië koos heeft wellicht te maken met het logistieke proces. De tablets worden in de Chinese fabrieken al van een inscriptie voorzien en worden daarna naar klanten in Europa gestuurd. Op de website van Apple is een gallery te vinden met voorbeelden van leuke en soms ook wat flauwe teksten, zoals ‘Dit jaar heb ik het hele internet voor je ingepakt’ en ‘Mensen die vaak jarig zijn leven langer’. Je mag natuurlijk ook zelf een tekst verzinnen.

Het aanbrengen van een gravering is gratis. Voor de cadeauverpakking betaal je nog steeds €5 extra.

Aanschaffen:

ipad gravering

Via: SetteB

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

6 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.