Google Glass toont sms-berichten van iPhone

Google Glass kan dankzij een update ook sms-berichten van de iPhone en een agenda tonen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

google glass iphone fietserGoogle Glass-gebruikers met een iPhone kunnen later deze week een interessante update verwachten. Google belooft dat iPhone-gebruikers straks sms-berichten via hun bril kunnen lezen. Je moet daarvoor wel de optie voor het tonen van notificaties inschakelen op je Google Glass-bril. Bij elk binnenkomend bericht zal dit in je ooghoek zichtbaar zijn als glass-notificatie. Je kunt er helaas niet meteen op reageren. Dat heeft te maken met beperkingen van iOS.

je moet de MyGlass-app voor iOS downloaden om de notificaties van je iPhone te kunnen zien. Er is ook een nieuwe Calendar Glassware, waarmee je een agenda op het homescreen kunt zien. Tik je op een kaart in de tijdlijn, dan kun je dit bewerken en de titel, tijd, locatie en dergelijke aanpassen. Je kunt ook afspraken wissen en verbergen. Beide functies komen binnenkort beschikbaar. Eerder was het al mogelijk om met een jailbreak-truc de notificaties van iOS op de Google Glass-bril te tonen.

Google opende vorige week de verkoop één dag lang voor doorsnee burgers. Ze konden voor de gebruikelijke prijs van 1.500 dollar een eigen Glass-bril kopen. De voorraad was dezelfde dag nog uitverkocht. Wie de verkoop gemist heeft, moet blijven opletten want er zijn geluiden dat Google binnenkort weer zo’n eendaagse verkoop organiseert. Later dit jaar komt er ook nog een consumentenversie van Google Glass.

Downloaden (Amerikaanse App Store): MyGlass for iOS (gratis, iPhone, iOS 7.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 juli 2014, 22:24
Onderwerpen google, google glass, sms

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.