Reacties voor: Google wil met Android Silver dominantie Apple aanpakken

Met Android Silver wil Google all-in gaan tegen de iPhone: dure toestellen die aan strenge eisen voldoen.

Reacties: 37 reacties

  1. En dan kiezen ze voor ‘silver’… De tweede plaats…. Klinkt niet logisch

  2. Al is het android gold of diamant het wordt nooit wat onder de mensen die kwaliteit software willen. Liever windows phone dan android.

  3. iPhone is gold en android hooguit silver. Naam is dus logisch

  4. Haha Samsung en alle andere Android toestellen kunnen beter de deuren sluiten er gaat niks boven Apple Apple is gewoon goud je betaald er wel voor maar heb je ook wat en dan willen ze in de winkel mensen. Aan een Android helpen nou mij nooit wil niks anders dan Apple dus mensen denk goed naar voor dat je over stapt van Apple naar een andere toestel succes

  5. Komt het ook geïnstalleerd met IOS?

  6. Ben benieuwd, Nexus serie en iPhones verschillen heel weinig van elkaar qua details, op grote vlakken is dat wel anders.

  7. Als Google gewoon iPhones gaat verkopen komt het vast wel goed met Google’s plannen op de smartphonemarkt.

  8. Als ze een vuist willen maken in het top-segment, moeten ze eerst eens gaan sleutelen aan de stabiliteit van Android. Ik gebruik regelmatig Android telefoons van verschillende fabrikanten en met verschillende Android versies, maar zolang ze stuk voor stuk met enige regelmaat softwarematig zelfmoord plegen, zullen ze nooit een gold of diamond reputatie verwerven.

    Aan de andere kant heb ik met m’n iPhone nog nooit meegemaakt dat het OS delen van zichzelf overschrijft en wist, zelfs niet met jailbreak. Vastlopers en spontane resets willen bij een jailbreak nog wel eens voorkomen, bij een verkeerde combinatie van geïnstalleerde apps, maar dan heb je het ook wel gehad.

  9. Android en budget gaan goed samen en zullen ook altijd goed samen blijven gaan.

  10. Android KAN NOOIT tippen aan een iPhone!!!!
    Zilver is zelfs al te goed voor die Android troep!!!
    ❤️❤️❤️Apple❤️❤️❤️

  11. RIP Nexus, er viel niks te winnen in het midden segment.

  12. Je zou jezelf af kunnen gaan vragen waarom je niet verkoopt in het topsegment.
    Ga daar nu eens over nadenken, dan kun je die 1 miljard dollar in je zak houden. Ze willen dus koste wat kost de consument met troep de deur uit sturen, daar hebben ze dus 1 miljard voor over?
    Ik begrijp het niet meet!
    Wat is kwaliteit? Customer satisfaction! Wat is customer satisfaction? Juist…. Kwaliteit!! Zolang je geen kwaliteit levert, zal de klant niet tevreden zijn en kopen ze niet…. Ook niet voor 1 miljard dollar aan promotie!!!

  13. Origineel geplaatst door Squirrel61
    Als ze een vuist willen maken in het top-segment, moeten ze eerst eens gaan sleutelen aan de stabiliteit van Android. Ik gebruik regelmatig Android telefoons van verschillende fabrikanten en met verschillende Android versies, maar zolang ze stuk voor stuk met enige regelmaat softwarematig zelfmoord plegen, zullen ze nooit een gold of diamond reputatie verwerven.Aan de andere kant heb ik met m’n iPhone nog nooit meegemaakt dat het OS delen van zichzelf overschrijft en wist, zelfs niet met jailbreak. Vastlopers en spontane resets willen bij een jailbreak nog wel eens voorkomen, bij een verkeerde combinatie van geïnstalleerde apps, maar dan heb je het ook wel gehad.

    Ooit met een GPE of Nexus gewerkt?

    Nexus en iPhone lopen even vaak vast en zijn even stabiel, het zijn de skins en andere bloatware die andere fabrikanten toevoegen die Android traag en buggy maken.

  14. @Pommetje:
    Ze hadden wel meer verkocht (grotendeels enkel ten koste van andere droids) als ze die 1 miljard aan marketing hadden besteed door de Nexus te promoten.

  15. “Google Gold” klinkt dan toch beter…?

  16. @Veronica: En daarom dus geen Android voor mij ;-). Zit eigenlijk altijd bloatware bij.

  17. Hahaha. Een reclamebudget van 1 miljard dollar. Ze hebben duidelijk heel veel vertrouwen in hun eigen product!

  18. Op Samsung wordt ‘troep’ meegeleverd?
    Ik kan ook wel wat meegeleverde iOS Apps opnoemen die ik als ongevraagd en troep beschouw…..

  19. Ben benieuwd hoe erg de tegenvallende verkopen van de 5c meewegen in de beweging van Google?

    Het is dus in het topsegment te halen…

  20. Zieke fanboys van apple ook. Om van te kotsen. Mijn iPhone loopt vaak genoeg vast, crasht ook vaak. Het is echt niet alles hoor. En zoals hier boven ook al word gezegd er word ook een hoop onzin op de iPhone gezet.. OM eerlijk te zijn, ik heb met mijn vorige Android toestellen meer stabiliteit gehad dan met iOS. En dat is echt geen geintje

  21. Hou je van ingewikkeld doen en, spam en mailware op je toestel? Wil je een antivirus software op je toestel? Neem dan een android telefoon.

  22. Origineel geplaatst door Veronica
    Ben benieuwd, Nexus serie en iPhones verschillen heel weinig van elkaar qua details, op grote vlakken is dat wel anders.

    Verschillen van dag en nacht als je het mij vraagt. Na drie Android uitstapjes uit nieuwsgierigheid ben ik na mijn laatste trial and error met de Nexus 5 er HE-LE-MAAL klaar mee.

  23. @Dennis: Nou Dennis, geintje of niet, ik geloof je niet. Ik werk al zeer geruime tijd met iPhones en met Android toestellen op mijn werk waar gemiddeld 5000 man werken en van de tien toestellen die er terugkomen zullen er twee daarvan iPhones zijn. Maar dan eerder met hardware problemen (zoals barst in scherm of knopjes die niet meer werken) dan met software problemen wat bij die Android toestellen wel normaal is.

    Dus jij kan hoog en laag beweren hoe slecht de iPhone wel niet is, maar ik heb de statistieken hier voor me liggen. En dat is dat Apple produkten helaas superieur zijn aan zijn concurrenten.

    Ook macbooks. We hebben er een stuk of 100 in het bedrijf tegenover wellicht wel duizenden computers maar met die dingen is nooit wat mee aan de hand vergeleken met de windows pc’s.

  24. @Dennis: Eindelijk weer iemand die met beide benen op de grond staat.

    Ik ben jaren trouw geweest aan Apple. In die zin dat ik keer op keer weer voor een iPhone ben gegaan. Heb nu 2,5 week een HTC m8 en moet zeggen dat ik sinds de 4 niet meer zo blij ben geweest met een telefoon. Ik heb m’n iPhone bijna niet meer aangeraakt. En iedere keer dat ik het wel doe vraag ik me af hoe ik blij heb kunnen zijn met zo’n kleine scherm (en dan had ik nog de 5).

    In mijn omgeving reageert iedereen heel raar dat ik overgestapt ben naar Android en dat het helemaal niet fijn zou werken. Ik kan me daar niet in vinden en kan de applefanboys dan ook niet begrijpen. Dat een telefoon beter verkoopt maakt het nog niet superieur. Ik denk dat veel mensen zich verheven voelen met een iPhone vanwege de hype, en daardoor niet meer rationeel na kunnen denken.

    Het enige wat mij stoort aan Android zijn de ads in sommige apps en dat je die bij sommige apps niet af kunt kopen.

  25. Origineel geplaatst door Peter
    Op Samsung wordt ‘troep’ meegeleverd?
    Ik kan ook wel wat meegeleverde iOS Apps opnoemen die ik als ongevraagd en troep beschouw…..

    Samsung vervangt een aantal standaardapps van Android door een eigen versie, maar zet ook een eigen versie van apps naast de standaardapps van Android op zijn apparaten. Dan heb je twee versies van dezelfde app en een tweede account, en Samsungs eigen versie van Play Store. En dat ben ik bij Apple nog niet tegengekomen. Ik werk zowel met Android als Apple (en Windows en Windows Phone).

  26. @alex: ik beweer helemaal niet hoe slecht de iPhone is. Ik zeg dat ze beide problemen hebben en dat MIJN ervaring met de Android beter is dan met de iPhone.

  27. Origineel geplaatst door Peter
    Op Samsung wordt ‘troep’ meegeleverd?
    Ik kan ook wel wat meegeleverde iOS Apps opnoemen die ik als ongevraagd en troep beschouw…..

    nou noem eens een paar dan?

  28. Origineel geplaatst door alex
    @Dennis: Nou Dennis, geintje of niet, ik geloof je niet. Ik werk al zeer geruime tijd met iPhones en met Android toestellen op mijn werk waar gemiddeld 5000 man werken en van de tien toestellen die er terugkomen zullen er twee daarvan iPhones zijn. Maar dan eerder met hardware problemen (zoals barst in scherm of knopjes die niet meer werken) dan met software problemen wat bij die Android toestellen wel normaal is. Dus jij kan hoog en laag beweren hoe slecht de iPhone wel niet is, maar ik heb de statistieken hier voor me liggen. En dat is dat Apple produkten helaas superieur zijn aan zijn concurrenten. Ook macbooks. We hebben er een stuk of 100 in het bedrijf tegenover wellicht wel duizenden computers maar met die dingen is nooit wat mee aan de hand vergeleken met de windows pc’s.

    Vergelijk 100 met duizenden, beetje vreemd. Ik neem je niet serieus.

  29. Origineel geplaatst door Zaandammer
    nou noem eens een paar dan?

    Wat dacht je van dictafoon, aandelen, herinneringen.
    Voor mij niet interessant dus zou het fijn vinden als ze er af kunnen zonder trucjes te moeten gebruiken.

  30. Origineel geplaatst door Dick de wit
    Wat dacht je van dictafoon, aandelen, herinneringen.
    Voor mij niet interessant dus zou het fijn vinden als ze er af kunnen zonder trucjes te moeten gebruiken.

    oke dat is het dan voor jou. Bij android krijg je bijna alleen maar troep geleverd.

  31. Origineel geplaatst door Dick de wit
    Voor mij niet interessant dus zou het fijn vinden als ze er af kunnen zonder trucjes te moeten gebruiken.

    Idem dito met Game Center. Niet interessant voor mij, mag dus weg. Facebook en Twitter integratie is ook niet interessant (voor mij), dus weg er mee.

    Als Apple alles moet verwijderen wat voor sommigen niet interessant is gaat er weinig overblijven (denk ik).

  32. Heb zelf een iPhone en een mac dus ben wel van de Apple kant maar dit kunnen we alleen maar toejuichen toch jongens!

    Wat mij betreft een hele slimme aanpak. Creëer een soortgelijke ervaring maar dan voor Android. Tis ook gwn kut dat al die fabrikanten maar wat doen met Android. Laat de mensen lekker zelf van alles downloaden op hun toestel.

    Ik wil het wel meemaken. Kan ook zeker mooie toestellen gaan opleveren. Open minded blijven mensen! Ook als je van Apple houdt.

  33. Ach je zult altijd antwoorden als Android is troep. iOS is het beste besturingsplatform, bla bla bla. Niet zo verwonderlijk op een website die zich richt op Apple. Op een Android gerelateerde website vice verca. Oftewel iedereen heeft zijn voorkeur.

  34. @Dennis: Je gaat voor mij te ver om van zieke fanboys te kotsen. Dat jongetje dat helemaal emotioneel werd toen op zijn verjaardag zijn wens in vervulling ging, namelijk in een Lamborghini meerijden, zelfs in een colonne van zes (!), is ontzettend leuk om te zien. Koester emotie van welke welke fan dan ook. En dat jouw ervaringen met iPhone anders is is jouw goed recht om naar voren te brengen. En de heftige emotie hoort er eenmaal bij. Mijn vriendin bijvoorbeeld is idolaat van haar kleine Duitse stadsauto. Hoe enthousiast ze is. Ik glimlach alleen. Leuk toch.

  35. @IVE: sorry maar volk wat ander spul compleet afkraakt omdat hun merk wat ze gebruiken perfect is en beweren dat er nooit iets mis mee is? Ja daar ga ik van “kotsen”. Zulk gedrag is niet gezond.

  36. @Dennis: We weten je standpunt onderhand wel, wat ik me wel af vraag wat een apple-hater doet op een IPHONEclub app. Beetje tegenstrijdig;)

  37. @feb74: Nexus 5 is de uitkomst! Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Ben al 3 maanden een tevreden gebruiker!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.