Gezien op CES 2013: iPotty kindertoilet met iPad-houder

Op CES 2013 is een kindertoilet met iPad-houder te zien. Kinderen kunnen leren zindelijk worden en tegelijk een digitale kleurplaat inkleuren of een filmpje kijken.

ipad-kindertoiletWil je kinderen al op jonge leeftijd een neus voor kwaliteit bijbrengen, dan kun je ze omringen met mooie producten. Een iPad bijvoorbeeld. Maar je kunt ook te ver doorslaan met dit kinderwc’tje met ingebouwde iPad-houder. Hij is te zien op consumentenelektronicabeurs CES, waar hij werd opgemerkt door Macrumours- en Touch Arcade-eigenaar Arnold Kim. Je kunt erom lachen, maar er zullen stiekem heel wat volwassenen zijn die graag zo’n houder thuis op het toilet zouden willen hebben.

Hoewel je erom kunt lachen hebben de makers van de iPotty serieuze plannen met dit kindertoilet. Ze willen speciaal apps maken voor de kids. “Als je jonge kinderen hebt, begrijp je dat er veel eisen aan ouders worden gesteld”, zegt Lois Eiler van CTA Digital. “Dit is gewoon het zoveelste hulpmiddel daarbij”. De BBC vond de iPotty belangrijk genoeg om er een filmpje over te maken.

ipotty

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 januari 2013, 10:56
Categorie Accessoires
Onderwerpen homeknop, kinderen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.