Reacties voor: Geruchten: Project Charlie en iPod touch met camera?

De nieuwe iPhone staat bij Best Buy in de systemen als Project Charlie, beweert de ene website. Een andere beweert dat de iPod touch en de iPod nano beide een camera krijgen.

Reacties: 25 reacties

  1. Ik heb toendertijd wel het ontwikkelcentrum van Apple benaderd, toen ik nog een iPod touch wilde, dat ze toch maar een camera in de iPod touch moesten bouwen. Zullen ze toch geluisterd hebben? ^ ^

  2. de ipod touch en nana zijn net verniewd

  3. Klinkt ook wel logisch,
    het is zo’n beetje een trend aan het worden.
    Kijk maar naar de DSi van Nintendo

  4. Is het überhaupt zeker dat Apple met een nieuwe iPhone komt? of is dat ook een gerucht?

  5. Doe 3G en bellen op een ipod touch en je hebt een iphone!
    Maar dat willen ze natuurlijk niet bij apple dus ik denk dat de nieuwe iphone een paar hardware snufjes krijgt î„…

  6. @Yash:

    alles is een gerucht tot apple het bevestigd… 🙂

  7. Ja maar om nou die brakcam er in te hangen ?(waar ze nog een paar containerschepen van hebben liggen)

  8. kunnen ze net zo goed de iPod touch weglaten en kunnen de mensen een iPhone kopen, zal wel niet gebeuren want de touch is heel populair. maar zo stimuleer je de iPhone verkoop ook niet echt, de iPhone krijgt steeds minder voordelen tegenover de iPod touch. ik weet het niet hoor, vind het een beetje raar.

  9. project charlie geloof ik, die camera in de itouch niet

  10. Dezelfde afmetingen geloof ik ook wel. Anders moeten ze weer een nieuw dock uit gaan brengen (naast de adapter voor de universal dock) en allerlei andere vorm gerelateerde accessoires moeten dan ook weer aangepast worden. Bij iPods met een cycle van 2 jaar kan dat wel, maar om dat ieder jaar te gaan doen. Verder is de vorm van de huidige iPhone ook gewoon goed! Alleen de achterkant mag wat minder glad.. Project Charlie klinkt wel geloofwaardig eerlijk gezegd..

  11. @Yash: Ja hoor, je moet wel met nieuwe generaties komen.

  12. Ik hoopte eigenlijk op een cameramodlule voor in de dockconnector die je appart kan kopen, zoals bv de PSP

  13. Ik ben van plan om de volgende generatie iPhone te kopen. Ik hoop dat er een 32 GB versie komt, een beetje ander ontwerp en langere batterij 🙂

  14. Volgens mij komt er (nog) geen nieuwe iPhone .
    o.s.3. Komt er binnenkort aan daar hebben ze hun tyd ingestoken. (denk ik:)

  15. @Gaston … idd .. dan ben ik ook al dik tevreden: 32GB, plater model (maar wel even groot) en een betere batterij. Daarnaast hoop ik op een flinke software upgrade en betere ondersteuning voor GPS.

  16. Charlie, kan dat niet een accessoire zijn?

  17. Kan ik me bij aansluiten Amien, ik wil hem ook aanschaffen na mijn 2G. Bij een zelfde ontwerp als de 3G moet ik er nog maar eens heel goed over nadenken..

  18. @Gaston:
    Wat moet je met een langere batterij? Die past dan toch niet in je iPhone. Of heeft jouw iPhone extra bagageruimte? Ik stoor mij vaak aan het slechte nederlands in de reacties, afgezien van de spelfouten(kan iedereen overkomen). Denk aub iets langer na voordat je iets schrijft.

  19. Nou, ik moet zeggen dat de foto’s van de iPhone nano wel heel erg goed uitzagen..zou project charlie beide modellen nog 1 mysterieuze zijn? Maak mij niet uit, maar als E goed uit zien koop ik het gewoon!! Ik heb al plezier van mijn iphone als ik er alleen al naar kijk.. Dus uiterlijk vind ik wel belangrijk, waar ging de topic ook alweer over?!

  20. Origineel geplaatst door Marl242boro
    Volgens mij komt er (nog) geen nieuwe iPhone .
    o.s.3. Komt er binnenkort aan daar hebben ze hun tyd ingestoken. (denk ik:)

    Wat… Waarom zouden ze dat nou doen? iPhone os 2.0 kwam toch uit toen de iPhone 3g uitkwam? Waarom zouden ze dat nu in vreedesnaam anders doen?

  21. Origineel geplaatst door Chiel
    @Gaston:
    Wat moet je met een langere batterij? Die past dan toch niet in je iPhone. Of heeft jouw iPhone extra bagageruimte? Ik stoor mij vaak aan het slechte nederlands in de reacties, afgezien van de spelfouten(kan iedereen overkomen). Denk aub iets langer na voordat je iets schrijft.

    Hij miste de toevoeging ‘-duur’. So what? De boodschap is toch duidelijk? Als ik naar deze specifieke reactie kijk, dan zou ik nu ook kunnen zeiken over het ontbreken van de hoofdletter N, de spatie na ‘spelfouten’ en de drie puntjes om die afkorting aan te geven. Dat, zelfs zonder je op jouw algehele bijdrage af te branden.

  22. Haha

  23. Charlie 1 = Iphone X 8 GB
    Charlie 2 = Iphone X 16 GB
    Charlie 3 = Iphone X 32 GB
    😉

  24. @j00st

    Het is gewoon zo dat het niveau van de reacties hier vaak het niveau van een basisschool niet haalt… Typfoutjes daargelaten is het heel irritant.

  25. Een Ipod touch met GPS en camera. Ja dan heb je een IPhone zonder dat je last heb van die telecom honden met hun vage verboden en wensen. Overal met wifi kan je dan al bellen en eventueel gebeld worden.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.