Geruchten: Project Charlie en iPod touch met camera?

De nieuwe iPhone staat bij Best Buy in de systemen als Project Charlie, beweert de ene website. Een andere beweert dat de iPod touch en de iPod nano beide een camera krijgen.

iphone cameraDe speculatie over nieuwe iPhones kan weer van start gaan. Nieuwe geruchten wijzen op een iPod touch én iPod nano met ingebouwde camera en drie mysterieuze AT&T-producten in het voorraadsysteem van Best Buy met de naam Charlie 1, 2 en 3. Ze maken onderdeel uit van ‘Project Charlie’. De website PhoneArena denkt dat het om codenamen gaat voor de volgende generatie iPhone.

De naam komt overeen met Apple’s producthistorie: Charlie is de derde letter in het telefoonalfabet en we hebben het hier over de derde generatie iPhone, als opvolger van de originele iPhone en de iPhone 3G (want de letters 3G staan voor de dataverbinding en niet voor de generatie, zoals iedereen wel weet). Bij Best Buy lekken wel vaker producten uit via het voorraadsysteem.

project charlie

HardMac heeft nog meer informatie over de nieuwe iPhone. Zij beweren dat de toekomstige iPhone-modellen dezelfde vorm en afmetingen hebben als het huidige model (de iPhone 3G). Apple gaat de iPod nano en de iPod touch in september vernieuwen. Beide krijgen een camera, net als nu in de iPhone.

Meer info: Engadget en Macrumors

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 mei 2009, 20:56
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen best buy, camera, nano

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.