Reacties voor: Gerucht: Twitteren kan overal vanuit iOS 5

Twitteren in iOS 5 hoeft niet perse gebonden te zijn aan applicaties die een link kunnen versturen. Een Apple-ontwikkelaar lekte een screenshot als bewijs voor een linkloze tweet vanuit iOS 5.
Lees het complete artikel โ†’ Gerucht: Twitteren kan overal vanuit iOS 5
Bart Breij -

Reacties: 24 reacties

  1. Maar dat wil ik niet. Aub een optie om het uit te zetten. Dit zal de iPhone alleen maar langzamer maken?

  2. Met overal dacht ik eigenlijk eerder als t buitenland. Via een iPhone in de buurt die wel z’n thuisland-netwerk heeft. Zou gaaf zijn, nie ๐Ÿ™‚

  3. Tweet in kwestie bestaat nog. Als je op iOS klikt ga je naar deze tweet.

  4. @kevins: wacht het eerst even af, misschien vind je het toch wel fijn of word de iphone/batterij er niet langzamer/sneller leeg van

  5. Ik zou ook graag de optie zien om dit uit te schakelen. Ik gebruik geen Twitter en voel hier ook niet de behoefte toe. Maar aan de vervuiling van menu’s met loze opties heb ik een grondige hekel.

  6. Ben twitter moe. Mogen ze gerust schrappen. Al die social app integraties hoeven voor mij niet.

  7. Origineel geplaatst door kevins
    Maar dat wil ik niet. Aub een optie om het uit te zetten. Dit zal de iPhone alleen maar langzamer maken?

    Ook ik hoop dat de hele Twitter integratie uitgezet kan worden.. Ik wil zelfs die Twitter knoppen (Tweet/Send via Twitter) niet op m’n iPhone.

  8. @kevins: @Exotic: Zoals het nu is in de beta moet je eerst je twitter accountnaam en wachtwoord invoeren in de instellingen. Doe je dit niet dan is de twitterfunctie nergens terug te vinden.

    Overigens heb ik zelf niet de indruk dat mijn iPhone er langzamer van wordt.

  9. @kevins: wat is er nou langzaam aan een tekstveld???

    En zoiso, wat is sneller: swipe en typ, of home > zoeken nr twitte> compose

  10. Ik verwacht dat je dit wel kunt uitschakelen. Ik zie er de toegevoegde waarde niet van in (en ik lees velen met mij).

    Wat Twitter je nu via iOS 5? Kan iemand een vb geven?

  11. ze moeten het gewoon zo maken dat pas als je de app hebt gedownload je de mogelijkheid hebt om het aan of uit te zetten.

  12. Alleen de hop te hebben gelezen zeg ik: Twitteren kon altijd al overal…..

  13. Hoe minder apps ik apart moet gebruiken hoe beter. Ik heb de twitter functie in de beta al best veel gebruikt.

    Origineel geplaatst door Flieps
    Wat Twitter je nu via iOS 5? Kan iemand een vb geven?

    Alles wat je ook kunt in een App?

    Dus een tweet, tweet met foto, tweet met lokatie , tweet met filmpje, tweet met artikel, tweet met link enz enz.

  14. Gaan ze nu echt het meest waardeloze stukje software op het web centraal stellen in iOS 5??? Als 0,00000001 procent van de tweets boeiend is is het al veel….

  15. @kik: Het grootste deel van de tweets is inderdaad onzin. Dat betekent nog niet dat twitter waardeloos is. Twitter is een zeer waardevolle en handige dienst in mijn ogen mits het voor de juiste doeleinden gebruikt wordt (dit is dus vaak niet het geval). En in ieder geval is Twitter veel minder nutteloos dan Facef*ck… euw Facebook, wat zijn waarde alleen maar te danken heeft aan de grove schending van privacy en het gigantische reclamenetwerk wat er achter zit.

  16. WAKKER WORDEN!

    Dit is dus echt heel oud. In iOS 5.0 is er een framework, genaamd twitter.framework die kan elke ontwikkelaar in zijn app aanspreken. En dan komt er inderdaad bij te staat via iOS.

    Zรฉlfs jij kan dat.

    EDIT: En als bewijs

  17. Joh, ik gebruik lekker tweetdeck

  18. Origineel geplaatst door kevins
    Maar dat wil ik niet. Aub een optie om het uit te zetten. Dit zal de iPhone alleen maar langzamer maken?

    Hoezo? Je gebruikt het alleen voor een tweet te versturen. Niet om ook nog timelines in te lezen.. Daar heb je dan weer een app voor..

  19. Of je gebruikt gewoon qTwitter dan kan je ook overal tweeten (jailbreak)

  20. Origineel geplaatst door kik: Gaan ze nu echt het meest waardeloze stukje software op het web centraal stellen in iOS 5??? Als 0,00000001 procent van de tweets boeiend is is het al veel….

    Dan heb jij nog nooit de tweets van @jandehoop en bovenal @bobdeboxer gelezen! Er zijn echt wel intetessante ‘twitteraars’

  21. @Rens,

    Voor jou waarschijnlijk wel. Dat betekent echter niet dat dit ook interessant is voor anderen. Ik hoop echt dat m’n iOS verschoont kan blijven van Twitter en Facebook. Als ik bekijk wat de gemiddelde persoon op het sociale gebied te melden heeft dan vrees ik voor het voortbestaan van de mensheid ๐Ÿ˜‰

    Ewout

  22. Vanuit berichtencenter word deze tweet gedaan ๐Ÿ˜€

  23. @kik:
    Het gaat er niet om dat het interessant is, Twitter is namelijk zo populair de Tweet optie meer gebruikt zal worden dan van de mail/print optie.
    Daarnaast zijn de Twitteraars en de IPhone gebruikers dezelfde/overlappende doelgroep.

  24. Origineel geplaatst door patrick
    @kevins: wat is er nou langzaam aan een tekstveld???

    En zoiso, wat is sneller: swipe en typ, of home > zoeken nr twitte> compose

    We dachten ook niet dat iTunes Ping onze batterij zou leegslurpen, maar zelfs uitgeschakeld moordt dat kreng batterij als een zuigling.. Daarom heb ik beperkingen NOG STEEDS aan staan.. Laat het me a.u.b. weten of dit in iOS 5 is opgelost, zo niet laat ik iedereen gauw weten dat ze dat in september moeten uitschakelen ๐Ÿ˜‰
    Niemand weet of Apple deze bug heeft opgelost..

    Verder is dit leuk leuk, tweeten overal.. Maar naar ik begrijp uit de reacties, zal ook het “Print” geval niet overal staan, tenzij je een standaardprinter hebt ingesteld of iets in die richting? ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ Want ik heb ook een hekel aan menuknoppen die je nooit gebruiken zal!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.