Reacties voor: Gerucht: Twee nieuwe iPads, CDMA-iPhone en iOS-aangedreven Apple TV in 2011

Volgens DigiTimes komt Apple in 2011 met een 7- en 9,7-inch iPad met verbeterde processor, een CDMA-iPhone voor de Amerikaanse en Chinese markt en een nieuwe Apple TV zonder harde schijf die wordt aangedreven door het iOS-besturingssysteem.
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 23 reacties

  1. Begin volgend jaar is deze nieuwe iPad dus alweer de ‘oude’ iPad. Niets zo veranderlijk als de gadget markt. :X

  2. Net een nieuwe ipad gekocht kan je nu al beginnen met je ipad weer te verkopen.

  3. Geniet en wees tevreden met wat je hebt.

  4. Ach, zo blijft het. Je kan wel wachten op iPad2, maar tegen de tijd dat die in Nederland te krijgen is beginnen de eerste geruchten over iPad3 alweer. Ik heb de iPad nu sinds begin mei en heb mijn laptop sindsdien niet meer aangeraakt. Nu het geld dus al waard geweest.

  5. Een kleinere iPad met een nog betere resolutie, daar kan ik me wel iets bij voorstellen. Heb zelf al een paar maanden een iPad, maar kijk toch nog heel vaak op mijn iPhone zelf voor nieuws etc, verrast me wel. Zo’n klein schermpje is dus zo gek nog niet.

  6. Hoewel het best zo kan zijn dat ik straks weer naar de winkel ren als hij uitkomt, kan ik me nu nog niet echt het voordeel zien van zo’n “baby pad”. Hij blijft te groot om even in je zak te stoppen en ik vind juist de kracht van de huidige iPad dat het scherm zo lekker groot is.

  7. In tegenstelling tot vele raak ik mijn iphone sinds de komst van de ipad niet meer aan, tenzij ik moet bellen. Filmpje kijken, nieuws kijken en een beetje rondsurfen werkt veel beter op een groter scherm. Ik zal dus ook niet overstappen naar een kleiner scherm. Maar ieder staat hierin vrij om zijn/haar eigen keuze te maken.

  8. Inderdaad.. Heb sinds afgelopen donderdag een iPad gekocht. En nu komen ze alweer met een nieuw model! Maar aan de andere kant.. Voordat die weer hier is ben je ook weer 1 jaar verder. Ben er wel ONTZETTEND blij mee!!

  9. Wel leuk om altijd die geruchten te lezen, maar het kriebelt ook wel! Het zorgt er voor dat ik er weer naar uit kijk! 😉

  10. Een Apple tv zonder harde schijf lijkt me toch onwaarschijnlijk. Er is niet altijd toegang tot internet. Ik zou het persoonlijk niet verkiezen.

  11. Ipad sinds April en ik ben er nog iedere dag blij en gelukkig mee. Ik zit zelf niet te wachten op een ”baby”ipad maar er zal ongetwijfeld een markt voor zijn. Ik vind de ipad met 9,7 inch prettig om te werken, raak mijn iphone thuis een stuk minder aan.
    En tja de ipad 2, die komt er vast volgend jaar maar zo kun je bezig blijven, ik hou het voorlopig lekker bij mijn eerste generatie ipadje.
    De nieuwe Apple tv kijk ik wel naar uit met hopelijk een vriendelijker prijskaartje en meer content….
    Altijd leuk al die geruchten, je blijft weer ergens naar uitkijken!!

  12. @reynaert.devos: ik denk dat de mensen die gebruik maken van de Apple TV praktisch allemaal ook wel wifi hebben, dus zou niet weten waarom een Apple TV volledig op het internet gebaseerd zou kunnen zijn.

    Ik denk dat Apple z’n Mac spul allemaal op OSX houd en alle ‘huiskamer’ en ‘handheld’ spul op iOS gaat draaien.

  13. Ik neem het toestel soms ook mee naar een vakantie-adres en bekijk de films dan op het tv-toestel ter plaatse, zonder dat wifi-nodig is. Films op harde schijf gevent mij nog altijd een geruster gevoel dat het gaat werken. Bij internet ben je afhankelijk van verbinding en zeker bij draadloos internet is er meer kans dat de film gaat bufferen. Bovendien neem je, als je dat doet, veel bandbreedte weg van de verbinding thuis.

  14. Kleinere iPad lijkt me niets.. geruchten zijn wel leuk. Ik ben benieuwd met welk totaal nieuwe product apple de volgende keer gaat komen, ben benieuwd hoe lang dat ngo gaat duren

  15. Nieuw segment wat aanslaat, meer keus is dan alleen maar beter. Begin van het einde voor de netbook/ laptop.

  16. Grote vraag is of er een camera zal zitten in de nieuwe iPad zodat je kunt skypen….. Dat is voor mij de belangrijkste reden om nu geen iPad aan te schaffen.
    Voor 300 euro heb je een 10,1 laptop met veel meer functionaliteiten waaronder een camera.
    Maar goed, de concurrentie zit niet stil.
    Deze maand komt de Toshiba Libretto uit.
    Duur apparaat maar wel heel erg mooi.

  17. Sinds afgelopen vrijdag een iPad 32GB Wifi+3G. goedkoopste simonly van Hi erin met extra snel online. Werkt perfect en zoals anderen ook al zeggen, ik heb weinig mijn pc of laptop aangeraakt sindsdien!

    Als ik weer eens een iPad zou aanschaffen dan kijk ik wel naar de 3e generatie! Voor wat de meeste ermee willen doen..is deze iPad al meer dan genoeg. Een camera was maybe wel een nuttige toevoeging geweest, maargoed…zodra ik mijn iPhone 4 heb denk ik er ook weer even anders over!

  18. Mhoeaaaaa early adapters

  19. Origineel geplaatst door joey
    In tegenstelling tot vele raak ik mijn iphone sinds de komst van de ipad niet meer aan, tenzij ik moet bellen. Filmpje kijken, nieuws kijken en een beetje rondsurfen werkt veel beter op een groter scherm. Ik zal dus ook niet overstappen naar een kleiner scherm. Maar ieder staat hierin vrij om zijn/haar eigen keuze te maken.

    mee eens, alleen buiten huis mijn iPhone anders iPad laptop staat al 2mnd stof te vangen. Ideale grootte nu voor mij hoeft het ook niet kleiner

  20. @Ruud: Dat vind ik ook. Ik ben tevreden met mijn huidige iPad en denk dat ik bij deze blijf. Ik gebruik mijn iPad vooral om filmen te kijken, boeken te lezen en internetten zolang ze goed blijft werken mag ze blijven ^^

  21. Jullie geloven toch zelf niet in een 7” iPad!? Kom op, net als de iPhone nano zeker? Waarom zouden ze? Kijk, dat ze computers maken met verschillende schermgroottes, oké, maar geen gadgets hoor…

  22. Ik zou eigenlijk wel een nog grotere iPad willen hebben ipv een kleinere. Het huidige oppervlakte X 2 ofzo. Ik gebruik hem toch niet mobiel. Maar eerst nog genieten van de huidige!

  23. Ik heb afgelopen week 2 iPads 3G 64GB aangeschaft ( 1 voor mij en 1 voor mijn vrouw ) reden meeste uitgebreide: deze gaat dan mee tot een eventuele iPad3. Heb nu in beide een dual sim zitten van T-M, en werkt perfect, alleen af en toe netwerk haperingen dus denk ook over om naar andere provider te gaan.

    Voor de rest net als de meeste onder ons, het is een top apparaat! en hier ook zijn de laptops stof aan het happen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.