Reacties voor: Gerucht: ‘Toekomstige iPhones werken ook zonder aanraking’

Nooit meer vingervlekken op je scherm!
Bedienen we de iPhone over een paar jaar zonder hem aan te raken? Als het aan Apple ligt wel, want volgens betrouwbare bronnen werkt Apple aan een iPhone zonder aanraakbediening. Ook krijgen toekomstige iPhones gebogen schermen.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 11 reacties

  1. En welk voordeel heeft deze techniek behalve geen vingerafdrukken op je scherm?

    Misschien bij de Apple Watch logisch of in de auto handig (zoals Mercedes dit ook doet met radio bediening) maar daarnaast zou ik verder niet weten waarvoor dit handig is.

  2. Ben ik de enige die dit eigenlijk nergens op vind slaan?
    Beetje nutteloos als je het mij vraagt.

  3. Mijne doet dat al als ik een niet originele oplader gebruik. Hij leeft zijn eigen leventje 🙂

  4. Zou toch liever een iPhone zoals dit zien.
    (uit de serie Extant met Hale Berry)

  5. Tuuuuuurlijk. Gebogen schermen. Al jaren horen we daar geruchten over maar het is nog nooit gebeurd. Het hele artikel kan – net als alle andere artikelen over gerucht dit en gerucht dat – in het mapje ‘Fake News’ maar ik raad ieder aan het meteen maar in het mapje ‘Prullenbak’ te bewaren…

    @Mark: Hahahaha met Android buttons onderaan. NOPE!

  6. Het doet me een beetje denken aan Samsungs oude AirView op mijn Galaxy S4 vroeger

  7. Wanneer je gewend bent aan de iPhone X en het werken zonder homebutton is een iPhone bedienen welke nog MET button is uitgevoerd ineens bijna on-bedienbaar.
    Het valt me echt op wanneer ik even een ander, zijn of haar, iPhone bedien.

    Had hier van te voren niet op gerekend, dus ik ga er vanuit dat wanneer ze met deze techniek bezig zijn, ze ook de functies ermee al hebben uitgedacht. En er dus straks – niet meer zonder – mee te werken is wanneer je het eenmaal gewend bent.

    Net als 3D touch, wat ik ook veel gebruik.

    Wanneer je niet meer je toetsenbord op het scherm hoeft aan te raken om te typen, kun je dus, wanneer je het scherm WEL aanraakt er een andere functie op loslaten als hoofdletter (dus niet meer de ⬆️ toets) of bijvoorbeeld een Italic of bold font.

    Zie wel mogelijkheden. Ik wacht geduldig af.

    Mbt de gebogen schermen… je moet dan wel je iPhone altijd goed om in je broekzak steken. Anders buig je hem weer recht… ik voorzie een #backbendgate 🤪

  8. Puur anders doen om anders te zijn. Onzin functionaliteit

  9. @Pieter: misschien besef je het je niet, maar je hoort bij de massa die altijd tegengewicht geeft bij innovatie. Als er geen bedrijven en mensen zijn zoals Apple, Google enz. die afscheid durven nemen van bewezen techniek en ons dwingen iets nieuws te kopen. Dan zouden we nu nog met discmans lopen en Motorola’s waar je een blikje cola uit kon halen.

    Zoals Steve zei: de consument betaald voor Apple niet alleen voor alle dingen die Apple besluit te doen, maar juist ook voor alle dingen die Apple besluit NIET te doen.

    De mensen die deze technologieën verzinnen zijn de Einsteins van deze tijd. Zij voorzien wat nodig is om verder te komen. De grenzen te verleggen. De juiste keuze maken ligt enorm veel druk op helemaal als je Apple heet.

    What an extraordinary time to be alive!

  10. Origineel geplaatst door Fgeer
    Mooie techniek hoor!

    Lijkt wel of ze een snotje oprollen en weg schieten…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.