Gerucht: Steve Jobs aanwezig bij introductie nieuwe iPods

Gene Munster suggereert dat Apple-goeroe Steve Jobs acte de présence zal geven op de persconferentie die Apple voor 9 september gepland heeft.
Sander Kleijn - · Laatst bijgewerkt:

steve jobsPiper Jaffray-analist Gene Munster heeft het er maar druk mee. Eerst voorspelt hij dat de iPhone volgend jaar in Amerika ook via andere mobiele providers te koop zal zijn, nu suggereert hij dat Apple-goeroe Steve Jobs acte de présence zal geven op de persconferentie die Apple voor 9 september gepland heeft. Steve Jobs laste afgelopen januari een afwezigheid van zes maanden in. Mocht Steve Jobs op het event opduiken, dan is het zijn eerste publieke optreden sinds zijn afwezigheid.

Dat Apple op de persconferentie van 9 september zijn nieuwe iPod-lijn en een nieuwe iTunes gaat introduceren is inmiddels een publiek geheim. De aanwezigheid van Steve Jobs zou echter een echte verrassing zijn: zijn optreden zou wel eens een positief effect op de aandelenkoers van Apple kunnen hebben. Volgende week zal blijken of Gene Munster het bij het rechte eind heeft.

Bron: AppleInsider

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2009, 4:50
Categorieën Apple, Diensten, Geruchten, iDevices, Mac & macOS
Onderwerpen apple, evenement, geruchten, ipod, steve jobs

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.