Parrot introduceert autoradio voor iPhone

Parrot heeft een autoradio geïntroduceerd die met vrijwel elke mp3-speler samenwerkt. Parrot bevestigt dat de RKi8400 ook probleemloos met alle iPhone- en iPod Touch-modellen samenwerkt.
Sander Kleijn - · Laatst bijgewerkt:

Parrot RKi8400Parrot heeft een autoradio geïntroduceerd die met vrijwel elke mp3-speler samenwerkt. Naast een aux-ingang vind je op de RKi8400 ook een usb-aansluiting, sdhc-cardreader, intern geheugen en een iPod-stekker terug. Dat laatste is natuurlijk interessant voor iPhone-bezitters, want Parrot bevestigt dat deze stekker probleemloos met alle iPhone- en iPod Touch-modellen samenwerkt. Ook de bluetooth carkit kan de deur uit, want de RKi8400 heeft een geïntegreerde bluetoothmodule waardoor de autoradio als handsfree-kit voor de iPhone gebruikt kan worden.

De Parrot RKi8400 is een doorontwikkeling op de RK8200, waarvan er slechts 20 stuks zijn verkocht in Nederland. Het frontje en de radiotuner van de RK8200 waren van een zodanig slechte kwaliteit dat de autoradio vrijwel meteen uit de handel genomen is. Voor de RKi8400 is Parrot teruggegaan naar de tekentafel en heeft het goed gekeken naar de populaire Parrot MKi9200. Het frontje is magnetisch te bevestigen en de software is op alle fronten aangepast. Er is een vak aanwezig om de iPhone op te bergen en de radiotuner komt uit een andere fabriek. De RKi8400 zou dus de ultieme autoradio voor de iPhone-bezitter moeten zijn. Of dat echt zo is zullen we je spoedig kunnen melden; een review staat op de planning.

Kopen: Parrot RKi8400 (€ 299)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 november 2009, 0:38
Categorieën Accessoires, iDevices
Onderwerpen bluetooth, handsfree, uitgaven

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.